Factions, Svaka cast modovi

Ja mislim da je najbolja mapa i verzija bila 1.5.2.
Kompletno vratiti stil igre kao i 1.5.2 ili 2 verzije kasnije.
I ako je ikako moguće spam klik od 1.8 verzije

Ako je OG nek je OG do kraja :slight_smile:

1 Like

da da dodajte factions i vratite kitpvp obavezno

Malo prebrzo umrla tema :slight_smile:
Ajmo pišite još, i bez copy paste istih prijedloga od iznad kao što su neki malo uradili

1 Like

Nema sta vise, predlozili ljudi…
jedink mozda neki novi nacin farmovanja novca… Ili cak vracanje enderman spawnera, itd…

kamberu zamolicu vas da mi acceptate predlog i na discordu za anticheat da bude obavezan na Factionsu, da igraci ne raidaju baze sa hackom jer ce biti haos. takodje treba aktivan moderator da se pronadje, ne znam koliko imas vremena da vodis sezonu. onaj 3x3x3 pickaxe da ubacite u scshopu da se dobija ukoliko ne mozete custom enchante da ubacite jer je to adekvatna zamena.

Factions - predlozi [2023] - #3 od Kamber evo neke predloge tu u temi pa vidi da nesto ubacis ako mozes

Obavezno zabraniti Schematiku ( bilo bi previse krindz da se koristi schematika na serbu iskreno, bilo bi speedrun sezone )
Ne dodavati OP Regene ( Zabraniti regene koji nisu 1x1 lava regeni kao i pre ).
Vratiti stare setove, i stare sposobnosti setova ( koth, traveler, infernal )
I iskreno mislim da bi trebalo da se napravi glasanje i da se uz pomoc % izabere Mapa, ja iskrneo i nisam bas najveci fan mape Zima 2019.

pa nemaju ovde svi 50 godina poput tebe da se secaju mape od pre 10 godina, uz duzno postovanje

1 Like

Varaš se ako misliš da imam 50 godina, a isto tako mislim da bi trebalo da osetiš taj gameplay, ne odudara mnogo od izvornog MC-a, a i biće zanimljivo jer se nije dugo igrao taj stil, biće kao da je novi trend.

Da bas je super proslo kada su vratili 1.8 verziju na skypvp i na factions, ta sezona je bas imala mnogo igraca :skull:

Moji predlozi za Factions podserver su:

1. Minimalna verzija za pristup serveru neka ostane 1.16.5 dok maksimalna 1.20.5
Naravno: Primarna verzija bi bila 1.18.2
2. Mapa Factions-a bi mogla da bude iz sezone ZIMA 2020. pa na sledeći global koji će biti na Leto bi mogla iz sezone ZIMA 2019.
U slučaju da ne planirate vraćati sledeći global starije mape onda iz sezone ZIMA 2019. dodajte sada.
3. Cene i shop bi najbolje bilo da iskopirate iz sezone ZIMA 2020. (ukoliko imate te podatke)
4. Najbolje bi bilo da se ekonomija bazira na Kaktusima ili Kolačicima pa možda čak i nebi bila loša kombinacija oba
5. Dodati tezge
I ako postoji Aukcija iskreno tezge su idealna kombinacija.
6. Dodati samo Netherite Pickaxe, Netherite Showel, Netherite Hoe i Netherite Axe
Ostalo nije potrebno
7. Vratiti CustomEnchant tikete makar za određene mogućnosti poput:
Detonate, Haste i tako tih
8. Imena krejtova bi mogla da budu:
Divine Crate (Najslabiji)
Leviathan Crate (Najjači)
9. Imena rankova bi mogla da budu:
• VIP (Najslabiji)
• Raider (Srednji)
• Crusader (Najjači)

Pozdrav!

Crusader igramo sea of thieves jel
?
salim se dobar predlog…

ne slazem se da budu kaktusi opet glavni izvor zarade, bilo je previse sezona to

Vratiti mesecne nagrade za koth top i f top😉

Da bude nethpot pvp

hahahah nethpot ne brate ne

Napravite stekovanje spawnera kada ih postavimo npr. 20 u isti chunk da se svi stekuju u jednog i kada stavis mis na njega da pise x20. Napravite ftop malo bolji nego poslednje sezone. Koliko se secam stavili ste samo spawnere na ftop. Neka i pare takodje budu u ftop kao nekada kada stavis novac u f bank da se racuna u ftop. Ili ako ne, stavite npr, skeleton spawner u shopu koji ce npr. kostati 150k a vredece na ftopu 100k , da ne bude preterano velika srazmera kako novac na factionsu ne bi izgubio smisao.
Neka izvor prihoda jednom u zivotu ne bude tako sto ce neki igrac upaliti 3 kompa i stajati ceo dan afk i zaradjivati pare vec neka izvor prihoda bude trska , neka bude nesto sto moras da peces u pecnici ili recimo neka bude obicno drvo koje moras sekirom da cepas. dakle neka bude nesto sto moras konstantno da si online da radis kako bi zaradio a ne samo da stanes afk…
Neka power igraca bude 30, i zabranite alt accounte. Jednostavno mozda postoje fakcije koje hoce da igraju sa 5 igraca a ne sa 30, samim tim ako ih je 5 nemaju dovoljno powera i claimova za pravljenje baze tako da je onemoguceno malim fakcijama da se bore za ftop. Ovako ako oce njih 5 da igra imali bi 150 power i mogli bi da naprave finu bazu, dok sa 50 power ne mogu ni da igraju. Ovom odlukom bi prosirili takmicenje za ftop jer se svake sezone bore 3 fakcije za prva tri mesta dok cetvrta fakcija ne postoji jer nema dovoljno ljudi za borbu na ftop.

najgora ideja ikada sto se tica spawnera i sto se tice para za f money bank, kao prvo ti si palio 17 mca da afkas u kaktuse i sad pricas za nekog drugog lmao

Bilo je nekad da se pare računaju na ftop i to nam stvarno ne treba, najlakše je izafkati 40 farmi gurnuti u ftop i tako osvojiti sezonu dok ne može niko da raida, koja je poenta onda ako ja fizički ne mogu da ti uzmem ništa? Čak i ako se podese dobro Permovi ne može ni da se insajda pa da se uzmu pare iz f banka.

To odgovara samo ljudima koji puknu 5000 evra na sezonu factionsa i pričaju kako treba da se takmiči više fakcija, da bude više competitive a ovim predlogom se faktički jednakost izmedju fakcija anulira.

Ako gospoda iz Horda nije sposobna da wina sezonu bez nekih olakšica, ogromnog budžeta, bagovanja i slično onda je najbolje da pogledate sebe i naučite kako se igra factions.

Normalno da sam palio i afkao kao sto su i svi radili zato sto su tako napravili sistem zarade da bude ne znam sta ti tacno nije jasno?
Ja sam ovde lepo napisao da izvor zarade na factionsu vise ne bude to da se stavi 30 power po igracu i da se zabrane alt acc-ovi. Samim tim kada pare dobijas tako sto moras da igras da bi zaradio je jako teze i nece se dobijati milioni preko noci dok stoje 3 kompa upaljena u farmama vec ces morati da igras 10h i da dobijes recimo 400-500k , Samim tim je mnogo teze doci do para i ne vidim razlog zasto ako se uvede tako neki sistem ne bi uveli da se novac racuna u ftop…