Factions Predlozi/Kritike

12 dana offline time factionsa za ovo.
Sezona popisana kopija prosle. Dodali ste blokove ftop ali gde su tezge koje su sluzile u 90% slucajeva za prodaju ili kupovinu blokova. Obsidian nije u /shop a nema ni obsidian crate. Custom enchanti su nestali bukvalno ih nema, KAKO OCEKUJETE DA KOPAM NESTO BEZ DETONATE ILI HASTE??? Smanjili ste malo p2w okej sve to stoji ali pola stvari ste sjebali. Kitovi su shit sa time se svi igraci sa rankom mogu sloziti, kit dekoracija i kit gradnja? iskreno ocaj. BOlje dodajte kit obsidian koj je bio pre a ne ovo mi napuni inv sranjem koje mi ne treba. igrace niste slusali nimalo jedino ste vratili blokove. NAPRAVITE SASTANAK SA IGRACIMA I POSLUSAJTE PREDLOGE, UGASITE SFC PA MAKAR MESEC DANA NE BIO ONLINE SAMO GA NAPRAVITE LEPO. Hajd ekonomija je dobra kao ali vratite kaktus na 1 i po mogucnosti vratite trsku da bude op kao pre 2 sezone 6$. Koth Crate ne valja nicemu iskreno. Crateovi uglavnom su shit osim donatora i vote koji ste fixali. I naravno da ce Samirs samo napisati na ovoj temi Hvala na predlozima mozda uvazimo neki, znaci poslusajte nas igrace jednom ako zelite factions da vratite u zivot. Trenutno na factionsu ima BUKVALNO 2 fakcije Reapers i Liquid a do pre koju sezonu su bile vise od 8. Spawn iste velicine, zasato barem niste prosirili spawn i dodali tezge? I zasto u token shopu nema ig spawnera? ima ih u sc shopu ja mislim da treba i u token shopu, Ostavili ste silk od 15 iako ga skoro niko nece uzeti. Mana shop bi bio dobar za ovu sezonu sa smanjenom cenom ig-a na 10000 mana (1 mob kill - mana). Factions propada to i sami vidite! Dzaba pisem ovo kad ce moderator uglavnom da napise da ce da razmotre ubacivanje predloga. Sastanak sa igracima je neophodan u sto skorije vreme da se odrzi zato sto factions ovako nece jos dugo da zivi.

1 Like

Zaboravio sam pa da dodam.

Zasto spawneri ne mgouda se drze u ec i pv? drzace ih ljudi na druge account druze isti djavo da li ih drzimo u ec ili pv. Pravila se ne postuju iako stoje tu. Aktivnost moderatora ravna NULI. Kit Bonus se dobija na 30 dana? zasto to kad je pre bilo 11? Vratite stare kitive i stare cooldown na njima
Nemoa 1.13 verzija. Dodajte custom enchante kako da kopamo bez haste na piku ili detonate. Ako ne mozete custom enchant crate barem dodajte custom ench u vec napravljene crateove. Dodajte spawner crate koj se kupuje za 400 scp u schop iskreno dobra ideja. Dodajte sad Mana Shop i stavite da je 1 mob kill jedna mana. Smanjite cene u tom shopu izmenite ga da medto p1 bude mpr p4u4 armor koj kosta 50000 poena ceo i ig stavite na 25000 mana poena. Nemojte da ignorisete teme moderatori factions propada vi tome prisustvujete i necete da preduzmete nista. Saslusajte igrace i videcete kako se aktivnost vraca. Dodati Event crate u njemu staviti emerald blokove armor p5u5 s6 sword p6 bow. I odrzavati evente na factionsu !!!

1 Like

Dzaba se trudis da pises predloge, ne citaju ih uopste. Ne znam ni zasto igrate ako ima 15 igraca dnevno, ne vidim zabavu u tome, a tek sto nista novo nisu ni dodali, samo su poizbacivali pola stvari iz prosle sezone. Bukvalno nema razloga za igrom tamo, zato smo svi mi quitali (nymphus,hord i gusari) i ne verujem da cemo vise igrati factions na serbu. Bilo je zanimljivo ranije, ali vise factions ne daje taj osecaj. Mislim da je vreme da se ugasi podserver za sva vremena, ili barem jednom u zivotu mrdnite guzicom i uradite ga kako treba (sto se nece desiti dokle god niko nije zaduzen za factions, a i oni koji su bili, nisu uopste aktivni i ne trude se bas).

1 Like

No coment dzaba doce ti mod i reci hvl na temi razmotricemo borika dzaba si pisao ovakav tekst…

a mnogo volim 06 al moram da idem na voz me ceka.
RESPEKT ZA SALATU MNOGO VOLIM PILICE

Pa bahati to samo pokazuje koliko ih boli uvo
za ovaj podserver i vidi se da ce kroz 4 mese a propasti

Pozdrav!

-Daleko od toga da nekoga od administracije “boli uvo” za server kako ti kazes.
Em nemaju razloga za to, em ni njima nije u interesu da gube igrace.

-Situacija je u ovom trenutku je veoma kompleksna.

Naime po Manicevom odlasku, Batica kao vlasnik je ostao sam.
Sam covjek da vodi brigu i pamet o serveru gdje nedeljno prodje preko hiljadu igraca… nije laka stvar.
Zamislite sebe na tom mjestu. Nezgodno je.

Ima tu par Moderatora, koji rade svoj posao dobro i doprinose serveru, ali to jednostavno nije dovoljno.

-Da je server u losem stanju, donekle i jeste.
Manjak ljudstva (administracije) koci dalje napredovanje servera.
Dosta stvari ima koje se ni meni kao igracu ne dopadaju, ali tu sam da predlozim nove promjene i doprinesem boljitku servera, kao i Vi!

-Veterani Majnkrafta nakon dugog niza godina napustaju ozbiljnu igru i okrecu se sebi, sto je u potpunosti normalno. To rezultira kako gubitkom igraca, tako i kvalitetnog sastava Administracije samog servera.

Predlaganje novih stvari i reformacije su kljucne za uspjeh.

Sumnjam da rukovodioci servera ne vide stanje factionsa, i ostalih pod-servera… daju sve od sebe da inoviraju i unaprijede iste. Pokusavaju dodati inovacije, koje su jako rizicne kao sto mozemo primijetiti.

Primjera radi, to sto na factionsu prethodnih par sezona nisu bile dobre, ne znaci da ova ili naredna nece biti bolja nego ikad.
Nove stvari se trebaju testirati, kako bi znali da li ce biti uspjeha od njih.
Tako i u ovom slucaju, uradjeno je kako je uradjeno, cim nema igraca i aktivnosti ovih sezona, cisto sumnjam da ce dozvoliti da im se iste greske dogodjaju u buducnosti.

Na kraju krajeva, da ne palamudim vise, otvorite oci i podrzite neciji rad, iako bio neuspjesan, rad je rad.
Vjerujem da ce se stanje na Factionsu popraviti i vratiti u normalu u skorijoj buducnsti .

Lijep pozdrav!

Puno ti meni tupis kuvac. DA JE manic dobio vise od 50% zarade jer je Covjek radio ostalo bi na srv,a vako batica naš Mali uzima brdo Para a i ne radi bas nesto. Zamisi ugasis podsrv 2 nedelje ne promjenis cak ni mapu ni 1ebeni koth…

Bdv stanje se nece popraviti ako nastave ovako

Pozdrav, :slight_smile:
Prije svega veliko hvala što si izdvoijo vreme da napraviš temu vezano za factions server. SC-Tim kao i uvek je bio otvoren za primedbe i pohvale, kao i ovaj put. No ovoga puta ću se potruditi da ti dolovim situaciju vezano za factions.

Factions sastanak je bio održan sa igračima na našem ts3 serveru, i svaki vaš predlog je bio zapisan, a dalje uzet u obradu a zatim i ubačen na serveru.

Da pređemo na stavke:

  1. Što se tiće tezge, bilo je na razmatranje da li ubaciti ili ne. Na kraju je ipak odlučeno da se ne ubace jer se dešavalo da dođe do neki bug i da se sezona uništi.
  2. Što se tiče obsidiana, imate mogućnost za koristiti GenBucket, ali svakako ćemo da ubacimo i u shop-u. Tako da hvala na predlogu!
  3. Što se tiče custom enchant-a, njih nismo ubacili jer većina je glasala da nema potrebe.
  4. Kitovi, na vaš zahtev tj. bili ste pitani na sastanaku, takođe i napravljena anketa. Rekli ste da želite stare kitove, to smo i uradili.
  5. Što se tiče ekonomije, kaktus nije jedina stvar i način kako da zaradiš novac, za to pokušaj da malo vise istažuješ i da se igraš :wink:
  6. Što se tiče IG u token shop-u, nije nam pala takva ideja, ali svakako ćemo da razmotrimo tu stvar!
  7. Mana shop je izbačena, jer nismo našli smislu postojanje tog shop-a. Takođe mnogi su zahtevali da se to izbaci.

O spawnerima :slight_smile:

  • Prije svega želim da se ogradim i da napomenem, da pravljenje više alt akaunta je zabranjeno. To možeš pogledati na ovaj link (SERB-CRAFT - Pravila).
    Šta želim reći sa ovime?
    *Da stavku koju si naveo da ,Igrači mogu da prave alt akaunte i da tamo stekaju spawnere", to neće biti moguće jer pravilo multi acc na factions postoji.
    -Sada dolazimo do pitanje ,Zbog čega smo zabranili stekovanje spawnera u pv i ec’’
    *Cilj factions-a je da ima raid, da se igrači međusebno bore a takođe zaštite i svoju bazu. Osvojiti sezonu na factions je bilo poprilično laka stvar jer stekovanjem spawnera u ec i pv uništava igru. Kako? Tako što igrači čuvaju spawnere u ec i pv, i na kraju sezone samo ih postave i dobiju sezonu. Glupo, zar ne?
    -Sto se tiče verzije, to je jako diskutabilna stvar i radićemo na to.
  • Za evente naknadno javljamo da li će biti ili ne.

Za kraj,
još jedno veliko hvala što si izdvoijo vreme da napišeš temu kako da poboljšamo server. Nadam se da će imati obastrano razumevanje :slight_smile:

Shape_OF_You_

Dzaba ste vi drzali bili sastanak kada su vam levioz i selmo davali predloge to su igraci koji igraju 1-2 meseca sezone i onda quitaju .Normalno da se igrace zale na sezonu kada ste slusali dvoje ludaka. Jos je samo falilo da ubacite 1.13.2 verziju i sve bi oslo u k jer raidovanje gotovo ne radi osim glichanja u baze.Tkd razmislite ko ce vam daje predloge za sljd sezonu + da ste slusali ovu decu sa skypvp i prison da ubace 1.13.2 pvp.

Odakle tebi to da ne radi raidovanje na 1.13? hahahahaha

Da se vrati stari factions pre 2 3 godine molim vas

  1. Što se tiće tezge, bilo je na razmatranje da li ubaciti ili ne. Na kraju je ipak odlučeno da se ne ubace jer se dešavalo da dođe do neki bug i da se sezona uništi.

Kakav bug? Nijedne sezone nije bilo bug sa tezgama? Sta pricas

  1. Što se tiče obsidiana, imate mogućnost za koristiti GenBucket, ali svakako ćemo da ubacimo i u shop-u. Tako da hvala na predlogu!

  2. Ako je tebi isplatljivo na ovu ekonomiju platiti 15k za 32 blokova obsidian dobro.

  3. Što se tiče custom enchant-a, njih nismo ubacili jer većina je glasala da nema potrebe.
    Ako ne vracate custom enchante vratite pickaxe 3x3x3 koji je bio pre par sezona

  4. Kit tools izbacen, kit bonus povecan od 10d na 30d, preglednost kitova u kit dekoracija je nikakva, mogli ste ubaciti posebne komande kao: kit vuna, kit stonebrick itd

  5. Što se tiče ekonomije, kaktus nije jedina stvar i način kako da zaradiš novac, za to pokušaj da malo vise istažuješ i da se igraš :wink:

Cactus se najvise isplati, to mozes sam testirati

*Da stavku koju si naveo da ,Igrači mogu da prave alt akaunte i da tamo stekaju spawnere", to neće biti moguće jer pravilo multi acc na factions postoji.
Tako pricate stalno, a zapravo to niko ne postuje XD

ne gubi se plzz

kitovi su bili ovakvi ali key si mogao uzet svakih 15d

Ne morate nista da menjate, meni se svidja😁

1 Like