Factions predlozi by kaizi

Pozdrav,
Zeleo bih da predlozim par predloga :

  1. Vratiti lavu (potrebna za neke farme)
  2. Dozvoliti alt-f
  3. Vratiti craftovanje item frame.
  4. Vratiti neke custom Enchantove ( Haste , detonate, autosmelt ) jako su korisni za izgradnju farmi!
  5. Poboljsati ekonomiju
  6. Vratiti gb

To su neki trenutni moji predlozi nadam se da da cete usvojiti barem neki od ovih navedenih, naravno sa time da se ostali igraci slazu.

Silk 2 kopa samo 20 spawnera umesto 20 + 10 u netheru, claimovi na spawnu nisu jos sredjeni i mogli bi nakon par godina promeniti nagrade u koth ili nekom crate. Netherite s5/s6 bi trebali da se dodaju da li kao nagradu na nekom turniru ftop-u ili jackpot u crate-u. Da li ce biti enda, da li nether ostaje bez limita iako nije fora praviti vault na 300k blokova? Da li ce se srediti brodovi ili nesto

jel moguce da nema gb u 2022 hahahahahahahaha

Pozdrav

  1. Razmotrit ću večeras situaciju oko lave. U slučaju da ista bude vraćena, svakako nećete moći koristiti gen wallove i da postavljate lavu na bazu sad za sad.
  2. Alt fakcije isto neće biti dozvoljene nikako
  3. Item frame je zabranjen sa aspekta optimizacija, item frame se ubraja kao entity i preveliki broj istih naravno će stvoriti probleme sa serverskim TPS-om. Mislim da su performanse bitnije od item frejmova :slight_smile:
  4. Ovo ćemo razmotriti nekada tokom sezone, ali trenutno nije u opciji
  5. Poradit cu malo na tweaku ekonomije jer vidim da neke stvari imaju prostora da se dodaju, a neke malo smanje pa i povećaju. Vidjet ćemo
  6. GenBucket će biti vraćen! Radi se na recode-u ovog plugina trenutno. Ovaj plugin je na prvi dan crashovao server na veći broj igrača. Nije moglo biti testirano prije sezone tako da radimo sada da što prije riješimo ovaj problem :confused: Nova verzija je ubačena za sutra, tako da ako sve protekne u najboljem stanju i da ne šutne server pod zemlju već sutra ćete imati GenBucket ponovo :smiley:

jel dozvoljeno glicanje u baze sad?

Kada je će biti sređen silk2 i izmenjeni elixiri (str1 je ostao od 1.8? u fusedu).
F upgrade za damage radi na svim claimovima ili ne?
Da li je f upgrade za spawn rate mobova greskom napisan kao 0.3% (0.003)?
Koth start iz infernala nije izbacen (receno je da jeste).

apsolutan bol u kurcu