Factions bitan predlog

Zamolio bih odgovornu administraciju za factions samo jednu stvar pored svih ovih dosadašnjih predloga

Ubaciti Core Protect

Zašto? Core protect nema smisla kada su u pitanju igrači, jer nema potrebe da se gledaju logovi igrača kojima je svakako dozvoljeno da ruše, kradu, postavljaju blokove itd.

Ima smisla kada je reč o moderatorima koji su tokom prošlih sezona factionsa davali stvari iz gmc,emerald blokove, spawnere, itd. Neću nikog da optužujem da sad to radi ali vrlo dobro vi najbolje znate da je bilo slučajeva i samo ne bih želeo da se ponovi.

Takodje ima smisla da se doda jer se lakše može uočiti kad neki igrači koriste bugove i nedozvoljene načine za dupliranje/dobijanje itema i ti itemi se mogu lakše locirati.

Opet kažem ovo nije kritika rada administracije, pokazivanje prstom ili optužba na nečiji način, samo prevencija onoga što se dešavalo u ranijim sezonama gde nije bila uočeno ni kažnjeno davanje emerlad blokova,spawnera, itema do samog kraja sezone. Takodje ovde se ne radi o jednoj fakciji ili par igrača, već se to radilo u više fakcija. Da se to ne bi dešavalo mislim da bi bilo fer da se evidentira za administraciju šta se ubacuje i izbacuje iz chestova,hoppera,dispensera droppera itd.

CoreProtect imamo oduvijek na serveru, trenutno je aktivan na svim serverima pa bit će i na factions-u

1 Like