ezz raid cigani

Uzivajte gusarii volimo vas najvise
<3 <3 <3 <3 <3
Laganoooo

cao caoo

mi nismo gusari nego cigani.
a i to nije raid to je zglitchanje u neciju bazu .
i takodje nista niste uzeli.

da li ima potrebe da ista uzimamo od cigana(vas)?

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

lol bas si pro :smiley:

Takachav javi se ! :smiley:

Resio ih Lol

resii bree opet se vi glicajte u nase homeove <3 <3

Nema ni potrebe da vam sta odgovaram.Bukvalno me niste ni za 1$ ostetili.

A i ne zelim da se spustam na vas nivo , i sami znate ko je glavni ovde :slight_smile:

[quote=“stefan3112” post=190058]Nema ni potrebe da vam sta odgovaram.Bukvalno me niste ni za 1$ ostetili.

A i ne zelim da se spustam na vas nivo , i sami znate ko je glavni ovde :)[/quote]Takachav je glavni

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

DETE ISKLUCILO NET SLIKALOO I HVALI SE KAKO JE USLO U HOME LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Jos je mali, naucice vremenom.[quote=“PolarBeast52” post=190069]DETE ISKLUCILO NET SLIKALOO I HVALI SE KAKO JE USLO U HOME LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL[/quote]

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

[quote=“RaptinLord” post=190068][quote=“stefan3112” post=190058]Nema ni potrebe da vam sta odgovaram.Bukvalno me niste ni za 1$ ostetili.

A i ne zelim da se spustam na vas nivo , i sami znate ko je glavni ovde :)[/quote]Takachav je glavni

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока[/quote]
To sam hteo da napisem ali nisam jer necu da se mesam u temu ovu

Rahiticni3112 i njegov brat polarbeast odmah isli ts, i plakali da im je raidana baza.

Sent from my T1 Plus using Tapatalk

nismo mi plakali.
ti si.
i plus si se obrukao.

Klempo ti ne znas ni sta je rahitis tako da bolje ne pricaj o tome

a ti randome ne smaraj

[quote=“SpartanFTW” post=190202]a ti randome ne smaraj[/quote]Sto si nervozan?

[quote=“1gorknez” post=190094]Klempo ti ne znas ni sta je rahitis tako da bolje ne pricaj o tome[/quote]Hsahahahaajbaj brat!!!

Sent from my 4047X using Tapatalk

[quote=“Takachav Master” post=190216][quote=“1gorknez” post=190094]Klempo ti ne znas ni sta je rahitis tako da bolje ne pricaj o tome[/quote]Hsahahahaajbaj brat!!!

Sent from my 4047X using Tapatalk[/quote]Neznam

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

1gorknez napisao/la: Klempo ti ne znas ni sta je rahitis tako da bolje ne pricaj o tome

nemojs da skoknis vo Dunav