Evo moja biografija,čisto iz dosade:
Rođena sam u Nišu, Srbija, porodilište kod Čaira, preko puta bazena-znate već. Tad je bilo leto 2005. 12. jul. Ime mi je Mila, a mene su hteli da nazovu Petra jer je bio Petrovdan i hvala bogu sto nisu. Nisam išla u vrtić već u Čair, Kreativni Centar. U predškolskom sam upoznala par mojih drugara sa kojima sada idem u 5. razred u Čegru. Moj najbolji drug (u MC Gavros2005 a u rl. Gavrilo) je samnom išo u Kreativni Centar a da nismo znali nego smo slučajno kroz razgovor to shvatili. Imam u odeljenju 2 kretena kojima je zabava smisljati glupe fore na tuđi račun. Imam i jednu sa mentilnim zaostatkom, drugim rečima nije normalna i terorira nas al nesmemo ništa da se žalimo. Naprimer jednu Bojanu je zveknila pesnicom u facu, Gavrila je htela poljubit, meni je maznila telefon iz ranca i na sistematskom pregledu zdravstvenu knjižicu…i mnogo toga još radi. Razrednog zovemo Creeper jer se on uvek nama došunja sleđa i uplaši nas rečima:“imate li još časova” i “kako ste? šta ima novo”?. Nastavnica fizičkog koja se preziva Švraka(svraka xD) je na bolovanju od septembra,neki iz odeljenja kažu da ima rak. I zato! nas terorira nastavnik Dragan Tantar! I jos nam predaje plivanje. Wonderfull… Nastvanica Engleskog skoro nikad ne dođe. YEY! Dok je nastavnica građdanskog DIREKTOROVA žena. Beatifull… I iz skoro svih predmeta mene i mog druga Gavrila skim sedim u klupi bez naše prijave računaju na takmičenja…ŠTREBERII… I ja sam jako zaboravna osoba. Naprimer na inforamatici, na kojoj ispada da jedino ja umem radit sa kompovima a Gavrilo dobije peticu jer radimo na istom kompu pa ispadne ko da je i ona radio i da ima pojma, pravili smo Edmodo nalog i čim kliknem create account odma zaboravim šifru,nisam stigla ni da je zapišem…
I kao premia…
SNIMAM ZA YouTube!! https://www.youtube.com/channel/UCyu18-Ao6tp7FhMDBSxWdPA
Eto to je to.