Evo jedna ideja/predlog za event

Pošto će uskoro Nova godina, mislio sam da vam dam jedan predlog u vezi eventa koji možete održati za sve igrače koji butu prisutni na serveru.
Moj predlog je da napravite event na jednom od Hub-a, da se napravi neka novogodišnja mapa, nije bitno koja, ili bilo koja mapa, da se postave paketići po celoj mapi, svaki paketić može sadržati odredjen broj SCPoena ili ako imate vi neku bolju ideju, stavite i vi nešto po želji.
U vezi sa SCPoenima najbolje bi bilo da ide random redosledu ( 1 SCPoen, 2 SCPoena, 5 SCPoena, 10 SCPoena za jedan paketić).
E sad, pošto je blizu i nova sezona za svaki podserver, najbolje bi bilo da se ti SCPoeni uračunaju za sledecu sezonu, pošto se sve resetuje od stvari u novoj.
A što se tiče paketića, najbolje je staviti broj paketića u odnosu na veličinu mape, ako je mapa velika, da bude 150+ paketića, ako je manja 100+, i igraći koji nadju sve paketiće u odredjenom roku (preporučio bih da event bude 2-4 dana), da taj igrač dobije veliku nagradu od 500 SCPoena ili možda čak i više.
To je to od mene, ako imate kakvih pitanja u vezi ovoga, da dodate još nešto zanimljivo uz ovo, slobodno dodajte u komentar, ako se staff timu svidi ova ideja i još nekih predloga, neka naprave event što bolje i zabavnije da bi igraći uživali u Novoj godini.
P.S. Nisam znao gde da stavim ovaj predlog, tkd. Izvinjavam se ako sam stavio na pogrešno mesto.

A što se tiče nagrada od SCPoena ili šta vi već još stavite, nisam baš razmišljao kako bi ste prebacili te Poene ili Grupe za sledeću sezonu, nadam se da to ne pravi problem vama.
Bilo bi super napraviti ovo ako se vi slažete.
Malo da bude zanimljivo tokom praznika.
Ako ništa napravite event posle nove sezone, za Novogodišnje praznike.