Event trkanja na svinji ce se odrzati 12.5.2013 sa pocetkom u 14 h…Prvo mesto dobija 50.000$ +64 dijamanata,drugo mesto dobija 20.000$ + 40 dijamanata,a trece mesto 5 000$ + 24 dijamanata.
Napomena:Svi igraci koji budu koristili hackove (kao na primer timer na nodusu) bice diskvalifikovani.
Oprema:Svi igraci dolaze bez itema i iteme za ucesce dobijaju pre trke.
P.S.:Zamolio bi ownere da setuju warp /warp trkasvinja i da setuju zonu de se igraci ne mogu ubijati.
Event su pravili igraci george208 i nedyarb01
Srecno!
Obavestenje:Takmicenje smo morali pomeriti za 12.5.2013 (nedelja) jer owneri imaju obaveze u subotu.Mozda bude zakasnjenja posto jos owneri nisu odgovorili da li ce u nedelju u 14 h moci da budu na srw i da spawnuju svinje za trku.
Super svidja mi se ali u nedelju smo mi vec dokazali (ja i lukapn00) veliki event takmicenja za MONEY :)! Ako hocete mozete da nam se pridruzite da i ta vasa trka bude deo naseg eventa!
Evo glasam Da , i ljudi ne traze moderatora event managera vec samo organizuju , a dukac organizoov si pitanja i odogovre 5 pitanja , i oces event managera , ni ja ni cogu ga nismo odbili a ti ces , niti si aktivan toliko koliko kazes… Otkad smo ja i cogu poceli svi ocete event managera , i nista sem pitanja i odogovra i ono sto ukradete od nas ne napravite , kao geroge208 i nedy su lepo smislili originalno a ne vi…
Problemi su reseni event ce se odrzati 19.5.2013 u 14h molio bih sve koji oce da ucestvuju na eventu da budu na serveru tog dana u to vreme.Posle eventa trka svinja odrzacemo event rukomet sa grudvama ko oce da ucestvuje nek napravi startnu postavu od 6 igraca i 4 zamene.Srecno na predstojecem eventu.