Posle bana 2 moderatora Danila_00 i Endera111, EVENTI se sve manje vidjaju na SERB-CRAFT serverima!
Otvaram ovu temu zbog misljenja ownera i igraca!
Da li se slazete da ja i LUKAPN00 budemo Organizatori eventa svakoga dana!
Bili smo dobili rank Event-manager ali ga je batica izbrisao zbog smaranja igraca!
Mi smo vec 2 dana organizatori eventa pa vam treba vase misljenje da li da mi budemo EVENT-MANAGERI
Vase glasove ostavite ispod komentara a glas ownera da ne bude nesto grub i pretnjom bana!
Slika sa nekih eventa:
Hvala ti droolin , evo jedne slicice sa danasnjeg velikog Parkour turnira >
Ja sam bio neaktivan 2 dana bio sam ne nekom putovanju , eventi su poceli ponovo danas , bice svakog dana novih eventa!
Cilj ovih eventa nije samo da bi dobili rank kao sto je nekima koji su ck i moderatora trazili , vec da igru na serbcraftu ucinimo zabavnijom , i dobili mi taj rank ili ne ja i cogu cemo nastaviti sa eventima , a ne kao drugi koji su se prijavljivali koje necu da imenujem. Uglavnom svi oni cim su videli da mi to radimo oni su poceli neke GLUPE evente da bi po njihovom misljenju mozda dobili moderatora -.- Znaci , nama nije toliko bitan taj rank ali bi bilo lepo da imamo da se zna ko organizuje , stalno organizujemo evente , obavezno a ne kad mi hocemo nego imamo termine , pre podne kada smo tu od 10h-12h , po podne od 16h fo 18h i uvece od 20h do 23h.
Ja mislim da bi smo trebali da odbijem event-organizatore i to je to , nsiat vise , Hvbala unapred serb-craft timu u nadam se da ovim eventima pomazemo!
Vidi, mozda vi samo dobijete komandu /broadcast, ili /say, ali Moderatora ne, previse je, balsa i Danilo_00 su bili Moderatori od 3 do 7 dana pa su ga izgubili, oni su tu vise od godinu dana a vi samo 2-3 meseca, nekazem da vi nebi trebalo da nedobijete Moderatora, ali nebi bilo fer prema onima koji su ovde od pre godinu dana!
Jel znas sta ti je to godinu dana?To je od 1.2.5 verzije, a ne od 1.3.1, ja igram od 1.3.1 verzije i nisam te video (10 meseci), Lukapn00 je ovde 2-3 meseca, oni koji su godinu dana ovde (Alca, Delija,Loler54…) su jedva dobili neki visi rank od Creatora (Moderator).Opet kazem nije fer prema onima koji su ovde godinu dana!
Prvo zelim da citate moj post , posto se samo raspravljate bez ikakvog razloga , ja niti zelim modera uopste i to sam reko , a vi ga izvrcete u nesto sto nisam rekao.
Drugo igram na serbu godinu dana , pod drugim nickovima. Tako da tu niste u pravu. Igrao sam i sa bratom i sam vise puta.
I molim AndrejCar i Alexa_00 da ne pricaju da sam reko nesto sto nisam i da nauce lepo da citaju sta napisem , hvala unapred!
I da , igram jos pre verzije 1.2.5 , sa nekim pauzama , igrao sam do 1.4 i onda sam prestao da igram , sad sam opet poceo na 1.4.7.