Event - Halloween Special - Koliko ste kreativni ?

Posto velika vecina Vas, makar na ovom forumu, ima predloge kako bi oni uredili hub, spawn, … za Halloween evo Vam prilika. Znaci imate vremena da 30.10.2015. cc 16:00 da napravite neku gradjevinu sa tematikom Halloween-a na Vasem plotu, isu, f-u , da okacite slike ovde na forum kako bi mi mogli da to obidjemo i ocenimo i onda najboljima od Vas damo neke nagradice :slight_smile:

Serveri na kojima mozete graditi gradjevine su : Survival , RolePlay, SkyBlock, Vanila i Forge

Slike postavljate ovde na forum, i u poruci treba da navedete vlasnika isa ili plota gde je gradjevina, illi da posaljete koordinate meni na pp ili mail zokiruma @ serb - craft . com

[strike]Proglasenje pobednika eventa ce biti objavljeno u livestrimu 30.10.2015 :)[/strike]

Proglasenje pobednika eventa ce biti objavljeno u livestrimu 31.10.2015 :slight_smile:

Sretno!!!

Hvala :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

moze, nisam promenio datum
novo vreme je 31.10.2015. cc 16:00

Ja vec gradim :slight_smile:

Zokiruma ajde molimte za forge mi prihvati ;(

Nick: xShadowIce
Naziv gradjevine: Halloween Tree
Server: Forge
Kordinate gradjevine:
x: 578
y: 71
z: -923

Slike:

Evo jedna sa Survival :smiley:
Napravili: MCM5 i Brzi
(F home SWAG)

iiiiii nesto od nas :smiley: /warp halloween sa mapama i free stvarima za igrace :slight_smile:

Prvi sam presao B) B) B)

jesi:D ali sad je sve izmenjeno nja nja a sutra je u 5 event ako…prodadi chest shop:D

Al ima neka nagrada za ovo sto smo gradili?