EUANN PACK V3

Pozdrav serbovci i gaseri i dame i gospodo i tryharderi, napravio sam unapredjenu verziju mog peka koja je napravljena posebno zbog tryhardera koji nose op iteme u pvp na podserverima gde se nose svoji itemi (sp,fc,pr).

Kao prvo, ne nisam pravio pak od nule nego sam uzeo postojeci pak i editovao svasta, u prvoj verziji peka sam napravio custom sword, custom crosshair, smanjene consumables( gapple, steak, ili bilo kakav food dok stoji u ruci, NE MENJA TEKSTURU ITEMA! vec samo smanjuje dok stoji u ruci) itd.

U V2 je dodat, novi UI, lepsa srca, xp bar i hotbar.
Najbitnije od svega dodate su custom texture za sharpness 6, kb1, kb2, prot 5.
Takodje sam dodao da dmd pik postane svetlo crven kada dodje na 7.5% durability-a.

Ovde na slici su prikazani dmd macevi!!!

Bez ikakvih posebnih enchanta ima 2 verzije, srpska zastava i obicna plava, bilo kakav kb na macu ce ga pretvoriti u svetlo zelenu (ignorisati kb1 plav jer je iz V2.0) i sharpness 6 CRVEN, napomena! ako mac ima i s6 i kb1/2 bice prikazana tekstura od S6!!!

P5 armori su takodje crveni kao S6.

I da promenjeno je na liku kada se pvpate, takodje moze kombinacija ( jedva namestio :frowning: )

I konacno dura na piku kad je ispod 7.5%.

NAPOMENA!! Menjanje teksture u odnosu na enchant radi SAMO SA OPTIFINE, nisam testirao da li moze da udje u mc sa ovom teksturom bez optifine ( najvrv moze ), dura na piku nema veze sa optifine.

MOGUC FIX AKO NE RADE CUSTOM SWORDOVI ITD
Options>Video Settings>Quality>Custom Items na ON

Ako ne radi onda komentar dole mozda pomogne.

LINK:

V2.2 UPDATE : IZBACENO RAZLIKOVANJE IZMEDJU KB 1 i 2, ZBOG BUGOVA GDE CE KB 2 BITI PRIKAZAN KAO KB 1 ILI OBRNUTO, SADA BILO KAKAV KB NA MACU GA MENJA U LJUBICASTU, I IZBACEN VULE SA MAIN MENU.
P4U5 CHESTPLATE NA SP-U CE BITI PRIKAZAN KAO CRVEN

[color=#e74c3c][b]V2.3 UPDATE : IZMENJEN KB U SVETLO ZELENO ZBOG SLABOG RAZLIKOVANJA IZMEDJU S6 I KB.

V3 UPDATE : DODATO NAZAD RAZLIKOVANJE IZMEDJU KB1 i 2 (KB1 SVETLO ZELEN, KB2 TAMNO LJUBICAST), DODATE BOJE NA ZATEZANJE BOWA, IZBACENE 3D TEKSTURE RADI BOLJE FPS-A, PROMENJEN MALO GUI, IZBACEN SRB SWORD I OSTAVLJEN OBICAN DMD SWORD.
V3.1 UPDATE : PROMENJENA MALO SRCA DA BUDU STO SVETLIJA I IZBACEN TAMNE LINIJE (BUKV JE R255 B0 G0 BOJA), PROMENJENI PARTICLES I CONTAINER TEXTURE.
V3.2 UPDATE : PROMENJENI PARTICLES[/b][/color]

Ide gas.

Neki su se zalili da ne radi textura i da ne vidi custom texture za kb 1 i ostalo. Da to fixate, morate da korisite optifine posto bez nece da radi. Takodje mozda ima problema do launchera kao sto neki launcheri ne prikazuju optifine capeove. Uvek instalirajte najnoviju verziju optifine posto se desilo ranije da se skinovi niti capovi niti optifine features nisu pokazivali u T launcheru. To za T launcher se fixa kada instaliras optifine sa optifine.net site. Ima da pise TL plavo pored kao u slici ispod, to ako pise instalirajte optifine sa neta.

Evo i moje texture, slicna je ali je Scope Eum3 edit posto ste svi sharpness fanovi… Ima Zelene kb maceve, crven p5 + sh6 i isto za pickaxe alert pre nego sto pukne!

[quote=“Rykon post=280472 userid=20431”]Evo i moje texture, slicna je ali je Scope Eum3 edit posto ste svi sharpness fanovi… Ima Zelene kb maceve, crven p5 + sh6 i isto za pickaxe alert pre nego sto pukne!

copycat.

top

Kao najbolji PiViPijer na najboljem srBskom serveru morao sam da se oglasim i da kazem da je tekstura najbolje!
Povecava skill za 90%!
Naucno Dokazano

------------------------------------------------------------------------------------------------------Ako imas dobra kola, daj nam kola oduzimam volan!

nice

Meni ne radi textura pokusao sam da je namjestim na 100 nacina ali opet ne kontam

pohvale za pack, koristim ga i poceo mi se povecavati, reach. Stvarno svaka pohvala sad mogu da budem najjaci u block game. Respect+