emirr

Koju sam to laz reko da si citer? Pa ne znam burazeru imas od 7 do 10 banovanih acc-ova od prilike, a to sto pricas ‘’ ja hack ne koristim od kad sam uplatio creatora’’ govori da si velika picka od coveka jel smes da hakujes samo kada imas nesto a kada si prazan ko ga jebe raspali kill auru.

Nismo se pvp-ali jel sam ti pomagao da pravis f home kucu tvoju i sve zivo sve dok nisi dobio creatora pa onda ko nas jebe sto smo ti pomagali.

To ti mislis da ja ne idem cesto u pvp, to jest u pravu si jel ne igram cesto ni mc uopste ali zakljucno s tim igram pvp kada sam na serveru bar po sat vremena dnevno samo ti mislis da ne igram jel ne igramo pvp na istom pickastom mestu de podmetnete rupe pa onda kao ubio sam te. Napadas HORD napadas mene kontas?

Pa shone udji malo sa srv svi se zale kako ih GIGAntic (emirr) ubija sa gm…

Ovako. MichealKenny istina je da si mi pravio home i to, ne zivim vise u njemu ali ajde. HORD sam prvenstveno napao zbog st3f000 koji mi je srao i vredjao me. Bili smo dobri dok ja nisam napao HORD i onda si poceo da seres “emir je citer, emir baguje” Jel ti razumes da je ovo samo jedna popisana igrica i svrha igrice je da se ubijamo, napadamo, prezivljavamo, a ne da se ljutite kad vas napadam. To nije poenta. Kao drugo spustio se si na nivo ove djece koja kada ih ubijem odma pocnu da psuju, vredjaju itd. Sto se tice ove price sto pricas na serveru da bagujem to nema veza sa vezom. Takodje i to tvrdis bez ikakvog dokaza, kao sto si tvrdio da sam citer. Druze da se ne lazemo, zna se ko je poznat po bugovanju :wink:

Kenny veruj mi tako mi boga nisam mu nista psovao dok nije napao HORD tpao ga je salsi222 u f i ja ga zagradio u hotel A ti emire lazes kao pas !!! nisam te vredjao dok te salsi222 nije tpa !

Emire poceo si da mi psujes majku sto sam te zagradio u hotel u f home hord i nisam hteo da te pustim i poceo si da me vredjas…i sad kazes da sam poceo da psujem zato sto si u f home e pa nije bilo tako nemam dokaz za to ali je tako bilo iskreno govorim !

Cekaj sada posto ti ne zivis u tom homu znaci da ti ja nisam nista pomogao, jebiga ziveo si dok nisi imao gde… Nisam zbog toga sto si napao hord poceo da se svadjam nego sam bio u rupi i zajebavao se malo i kada je puko server ti si poceo da me zajebavas da cu umreti jel sam bio u pvp-u i spamovao si u chatu to me je iznerviralo a hord sto napadas ja cu ga branim to je moj f koji postoji vise od 2 godine ali ne vidim razlog da napadas ceo f zbog jednog igraca, dobro to jeste igra za to nema veze sto si napao hord. PRvenstveno ti pricam za to sto tebi pomogne neko dok nemas na primer rank i onda kada ga dobijes ko ga jebe kontas. Uvek sam ja znao da si ti citer nego ti nisam pricao dok smo se druzili normalno kao i ostalima, a citer jesi to dal si sad prestao il ne ne bitno je kada si banovan na oko 10 akaunta. Nisam se spustio na nivo dece , ni u jednom trenutku te nisam vredjao cak ni kada si po stranici pisao da smo mi srbi picke i ostalo jedino sam rekao da si picka od coveka po tome sto ne umes da cenis pomoc neciju i hakujes dok nemas rank pa si faca a sad kao ne hakujes. Pa znas kako da se ne lazemo kada sam ja provalio bag njih 50 su mi trazili a sad sam poznat po tome a tada nas je bagovalo bar 20. Ja vise ne bagujem iteme , tvoje misljenje ako mislis da bagujem ne bunim se svako ima svoje misljenje. Ja sad za tebe mogu reci da si bager jel tuces iz gm njih 20 mogu da potvrde kao i log manica.Mene si nasao da jebes pa taj bag sam ja provalio na 1.6.4 pa su sredili za pvp iz gm 1 pa se sad opet vratio a licno sam te video kad si onog jednog ubio tako.
I najvise me nervira kad kazes napao sam hord a ne mene pa izvini ko je napravio taj f?

Gledaj ovog st3f000, pa dijete kakve ti lazi pises. “Poceo si da mi psujes majku kad sam te zagradio u hotelu”, koga ti pravis majmunom? Sad se pravdas, a kad si me vredjao govorio si “Neka me banuju boli me kurac, serb me smorioooo” to si zaboravio? Ti si jedno obicno lazljivo detesce od 11 godina. MichealKenny ja mozda jesam pre bio haker, ali znaj da ja nikad ne bih prodao druga za par picki koji spamaju po chatu, psuju mene, vredjaju me i ostalo. Ti si bas to uradio, oni su bili u vecini i ti si se odjednom prikljucio tim uvredama i ostalom. Naljutio si se sto sam napao HORD, a to sto su ostali drugari napadali tvoj HORD to nista? Pitas se ko? Eno onaj KaBOOM kojeg si danas podrzavao, on me je tpa u sred f home-a i to je on mene pitao “Oces da te tpa”. Kad sam killao tvoje ljude i on bi mi pomagao i uzimao njihove iteme. Moj ti je savet da izbacis tu decu iz fakcije, ali ti si leader, radi sta oces.

Ovo nije mesto za raspravu, raspravite to privatnim porukama…Lock