Dobio sam ban za vredjanje igraca na 5 dana .... kakav server

Vaš nick:Cmokii
Server: Podserver/Global/Discord
Razlog bana:Vredanje
Trajanje bana: Temp/Perm
Vreme bana: ne pise al pise da istice ban za 4 dana i 22h …
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan: zato sto kad ja vredjam nekog dobijem ban a kad oni mene vredjaju ne dobiju ni mute ni ban admini budu na srv i gledaju i nista se ne desi

Moderacija, SERB-CRAFT zajednice.
Datum: 2.4.2025.

Na osnovu pravila servera i u skladu sa pravilnikom o ponašanju igrača, moderacija SERB-CRAFT zajednice donosi sledeće:

REŠENJE

1. ODBIJA SE zahtev igrača Cmokii za ukidanje kazne zabrane ulaska na Minecraft server, koja je izrečena zbog ponovljenih prekršaja, uključujući vređanje svih igrača i neprimereno ponašanje.

2. Kazna od 5 dana zabrane ostaje na snazi, s obzirom na težinu prekršaja i prethodne kazne koje su mu izrečene.

3. U slučaju ponovnog prekršaja pravila servera, igrač Cmokii će se suočiti sa strožom kaznom, koja može uključivati zabranu ulaska na server u trajanju od 3 meseca.

4. Takođe, ukoliko igrač Cmokii u budućnosti bude izražavao sumnju u rad moderacije ili komentarisao kako su drugi igrači pošteđeni kazni, to će se smatrati dodatnim prekršajem i biće kažnjeno u skladu sa pravilima servera, čime se kalja ugled moderacije.

5. Ova odluka stupa na snagu odmah i biće obavezujuća za igrača Cmokii.

Helper Gangulax,

Moderacija Servera

Prilog br. 1543 uz rešenje: Screenshot by Lightshot