dobar vam je skypvp

Previse vam je dobar skypvp!!!
Svaka cast!!!

ok

[quote=“SpartanFTW” post=201987]Previse vam je dobar skypvp!!!
Svaka cast!!![/quote]

Sta ne valja? :side:

[quote=“wiked7778” post=201991][quote=“SpartanFTW” post=201987]Previse vam je dobar skypvp!!!
Svaka cast!!![/quote]

Sta ne valja? :side:[/quote]
Ubili ga opet pa doso da se zali na forumu :confused:

[quote=“arkadii” post=201993][quote=“wiked7778” post=201991][quote=“SpartanFTW” post=201987]Previse vam je dobar skypvp!!!
Svaka cast!!![/quote]

Ubili ga opet pa doso da se zali na forumu :/[/quote]Stv tebi iq -200

Sent from my T1 Plus using Tapatalk

[quote=“arkadii” post=201993][quote=“wiked7778” post=201991][quote=“SpartanFTW” post=201987]Previse vam je dobar skypvp!!!
Svaka cast!!![/quote]

Ubili ga opet pa doso da se zali na forumu :/[/quote]

Svaka cast!!![/quote]

Ubili ga opet pa doso da se zali na forumu :/[/quote]

Spartan, ja i dalje cekam odgovor. Sta ne valja na skypvpu?

Svaka cast!!![/quote]

Ubili ga opet pa doso da se zali na forumu :/[/quote]Ne zna da igra lik

Sent from my Huawei Honor 10 using Tapatalk

[quote=“Stefan3112” post=202004][quote=“arkadii” post=201993][quote=“wiked7778” post=201991][quote=“SpartanFTW” post=201987]Previse vam je dobar skypvp!!!
Svaka cast!!![/quote]

Ubili ga opet pa doso da se zali na forumu :/[/quote]Ne zna da igra lik

Sent from my Huawei Honor 10 using Tapatalk[/quote]Skeletonu, niko s tobom ne prica jednostavno ne smaraj.Wikede reci mi kad mislite da fixate gple? :slight_smile:

U cemu je problem sa gapple? Fixacemo ako je do nas, samo moramo da znamo u cemu je problem :slight_smile:

Objasnio sam u onoj temi al objasnicu opet, nije problem.Nisam jedini kome se ovo desava vec znam da se Jetionu_ desi da i njemu zabode gple (nece da se pojede).Danas sam puko 2 puta zbog tog gpla.Ja gplam na 5 srca kad imam, i nece da se pojede.

Nije samo skypvp dobar nego ceo server je predobar

Ja kad kazem za gapple oni mn kazu da je moj net los… gg

Pa kad ovo za geplove komentiraju igraci koji ne igraju sp. Inace stvarno nekad ne rade, ali ne dogadja se to cesto, nego samo ponekad.

Objasnila Josipa, a Martinu je krivo sto 2-3 puta zaredom puca… cekam quit

Objasnila Josipa, a Martinu je krivo sto 2-3 puta zaredom puca… cekam quit[/quote]Idi igraj minecraft mutavko

Okej ako kazete da "ne rade " (Ako ovo “ne rade” znaci da nece da se pojedu onda shvatam) mi sa ovakvim odgovorom ne mozemo znati da li je ovo do nas (ako je bug).

Testirao sam ovo sto si reko ali meni se sve normalno pojelo.