DJFantom - predstavljanje

Zdravo svima, ja sam DJFantom. Imam 20 godina i iz Srbije sam. Trenutno studiram računarstvo i informatiku. Osim toga, član sam SERB-CRAFT tima i bavim se developmentom plugina za server.

Minecraft sam počeo da igram sa 8 godina, kada sam dobio svoj prvi kompjuter. Tada je Minecraft bio u beta verziji i nije imao ni pola feature-a koje sada ima, ali je meni kao osmogodišnjem detetu sve u igrici bilo zanimljivo. Najviše sam uživao kada smo se kao društvo okupili na privatnom serveru i satima istraživali zajedno svet.

Prvi server na kome sam igrao je bio SERB-CRAFT. U početku sam više voleo PvP i servere poput Survivala i Prisona, ali od promene sistema PvP-a (1.9 verzija) sam se više okrenuo istraživanju, gradnji i preživljavanju i “mirnijim” serverima poput RolePlay-a i Vanille. Najlepši momenti na SC-u su mi bili igranje na Tekkit serveru (davne 2013. godine) i Survival Games serveru.

Volim da u slobodno vreme binge-ujem neku dobru seriju, ili odgledam neki dobar film (najviše volim Sci-Fi i Fantasy žanrove). Ponekad odigram i poneku zanimljivu igricu (npr. Witcher 3, Hogwarts Legacy). Takođe, volim i da putujem i istražujem mesta i države u kojima nisam do sad bio, upoznajem nove kulture i običaje. Nisam posetio mnogo država do sada, ali sam sa svakog putovanja “pokupio” nešto zanimljivo što mi je promenilo pogled na život i svet generalno.

Kao glavni cilj koji želim da ostvarim u nekoj bližoj budućnosti imam da unapredim svoje programersko znanje i uradim što više zanimljivih projekata, ali i da to znanje iskoristim kako bi SERB-CRAFT bio još bolji i zanimljiviji server :slight_smile:

1 Like