Djenic - predstavljanje

Zdravo,
ja sam Djenic. Iz Srbije sam i trenutno studiram inženjerski menadžment na Mašinskom fakultetu.
Pored toga se bavim marketingom i kreacijom video klipova za sve vrste biznisa kao recimo na SERB-CRAFT-u što pravim Minecraft klipove.

Minecraft sam krenuo da igram još kao mali i tada sam najviše vremena na SERB-CRAFT-u provodio, zato sam i došao da pomognem mom omiljenom serveru oko Contenta i Marketinga.
U Minecraft-u mi se najviše sviđa ta povezanost između ljudi i što uvek možete da steknete nove prijatelje.

Za SERB-CRAFT sam saznao još davno kada sam imao 11 godina i saznao sam za njega preko drugara. Zanimljivo iskustvo mi je bilo dok sam bio no lifer na Hunger Games-u a trenutno imam još mnogo više zanimljivih iskustva jer sam u direktnoj saradnji sa moderatorima

Hobiji su mi ples, planinarenje, putovanje, šah, i igranje igrica hahah. Ovako pored toga u slobodno vreme izlazim stalno sa društvom i stalno idemo negde gde do sada nismo bili.

Neki moj cilj koji želim da ostvarim u budućnosti je da imam svoju marketinšku agenciju i da budem slobodan čovek hahahah. Probao sam razne stvari od Web Design-a do učenja engleskog kineze. Web Desing je uspevao ali sam izgubio vremenom motivaciju pa sam uzeo da tražim drugu zanimaciju pa sam i tada saznao za marketing.

Očekujem još zanimljivih iskustva i na SERB-CRAFT-u i u životu a i vama želim isto.

3 Likes