Dan za pamćenje iz života

U ovoj temi može svako da podeli sa nama najlepši dan u životu tj. nešto šta mu se desilo i šta će pamtiti.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Najlepsi dan u mom zivotu kad sam otisao sa serba :3 spasio zivce :3 zezam se XD

Kad smo u sred učionice zapalili i bacili dimnu bombu,a nastavnica nije ni primetila.
A posle toga bacili smo malo petardi,a ona nije čula :).
A što se tiče Serba,najbolji dan mi je bio kad je ušao jedan lik na ts3 i pričao razne gluposti o ustašama a mi mu odgovarali ko budale. xD Snimak je to bio.

Jedna rec Mafija.
Nastavnica fizike je alergicna na limun a posto smo tada imali kontrolni ja sam napravio limske bombe koje izbacuju limunsku kiselinu u vazduh.
Moj drug je bio bolestan ali je za nas otisao napolje ispred skole i ubacio 2 bobme u kabinet.To je bilo ludilo sine.
I nismo ni imali kontrolni (msm imali smo ali nakon nedelju dana,imali smo vise da ucimo).Ali imam ja jos mnogo toga.

Jedne veceri sam usao na email i video da sam dobio mail od Batice i otisao na razgovor i dobio ForumModa i taj dan je za pamcenje :slight_smile:

Ovako prvo zazabam NE ZNA DA pise a tek ceo sastav da napise.
Ovaj lik sto je rekao dimu da je bacio to si slagao jer ako si ikada video koliko dimi dimna bomba morala bi je primetiti.
Takodje JOVAN NE ZNA DA CITA.

Da predjem na mene.

Secam se toga dana kao da je juce bilo. Ja i Zorka idemo sumom ja joj se onaku udvaram i tako to kada odjednom cujes muzika.Ko ce drugi nego Bora stari je to vuk koji seta sumama.Uz njega ide Era od uzica i pevaju svima vec poznati hit
Era Ojdanic feat. BORA DRLJACA -Supermeni

Tako ja uz muziku smuvam Zorku i uz pomoc Blum(Winx) dovedem svatove tako to di je zenim ocu.
Sve je teklo u najboljem redu i onda su se pojavile TRIX Ajsi Dajsi i Stormi i napravile veliku oluju.BORA JE ZNAO KAKO DA NAS SPASE.Pozvao je Sasu Popovica i on je ZASVIRAO Harmoniku i ovima je nesto mozak si pokvarilo i svi sreci opet sunce sija.
Sasa je zelio da ovu priliku podeli s svojima i zvao je Sabana.
Saban je pjevao o svojoj materoj i dosadilo to i tako dosla Brena.
Ju ljudi kada sam ja to video ta zena ima 2 metra i jos toliko.A kako skace i plese pa nekada digne noge dok plese i lupi se koljenom u glavu.
Zorka je videla da se ja palim na Brenu i ubila je iz pistolja 1hit kill u glavu.Znao sam da je kraj sada niko nije zelio da donosi sveze cvarke i ja sam pao u depresiju.

Inace nisam 2 dana uzeo dozu pa malo kriziram ovo sam napisao da vidite da sam poludio.

[quote=“NOLE” post=76282]Ovako prvo zazabam NE ZNA DA pise a tek ceo sastav da napise.
Ovaj lik sto je rekao dimu da je bacio to si slagao jer ako si ikada video koliko dimi dimna bomba morala bi je primetiti.
Takodje JOVAN NE ZNA DA CITA.

Da predjem na mene.

Secam se toga dana kao da je juce bilo. Ja i Zorka idemo sumom ja joj se onaku udvaram i tako to kada odjednom cujes muzika.Ko ce drugi nego Bora stari je to vuk koji seta sumama.Uz njega ide Era od uzica i pevaju svima vec poznati hit
Era Ojdanic feat. BORA DRLJACA -Supermeni

Tako ja uz muziku smuvam Zorku i uz pomoc Blum(Winx) dovedem svatove tako to di je zenim ocu.
Sve je teklo u najboljem redu i onda su se pojavile TRIX Ajsi Dajsi i Stormi i napravile veliku oluju.BORA JE ZNAO KAKO DA NAS SPASE.Pozvao je Sasu Popovica i on je ZASVIRAO Harmoniku i ovima je nesto mozak si pokvarilo i svi sreci opet sunce sija.
Sasa je zelio da ovu priliku podeli s svojima i zvao je Sabana.
Saban je pjevao o svojoj materoj i dosadilo to i tako dosla Brena.
Ju ljudi kada sam ja to video ta zena ima 2 metra i jos toliko.A kako skace i plese pa nekada digne noge dok plese i lupi se koljenom u glavu.
Zorka je videla da se ja palim na Brenu i ubila je iz pistolja 1hit kill u glavu.Znao sam da je kraj sada niko nije zelio da donosi sveze cvarke i ja sam pao u depresiju.

Inace nisam 2 dana uzeo dozu pa malo kriziram ovo sam napisao da vidite da sam poludio.[/quote]

Ako zelite da pomognete ovoj osobi meni 100€ odma da se nebi zajebavali.

[quote=“Leksa” post=76245]Najlepsi dan u mom zivotu kad sam otisao sa serba :3 spasio zivce :3 zezam se XD[/quote]
Isto ovako, ali se ne zezam.

Nisam slagao,nastavnica nam je bila gluva nije cula kad smo bacali dimnu.

Kada sam kupio rank i radovo se da dobijem moda dobijo sam Fajtera :stuck_out_tongue:

Od kada sam poceo da igram na Serb Craft-u i kada sam upoznao dosta modova i igraca skojim se i dan danas druzim :side: Jednom recju cu reci Serb Craft for ever. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Sto volim ove pro uvlakuse u dupe…

Mog’o da me zgazi kamion.

A mene???
Ja sam Siso_Kljunac ako me se secas s skywarsa xD.

Mirko, ako je gluva, nije slijepa. :stuck_out_tongue:

[quote=“mirko123456” post=76254]Kad smo u sred učionice zapalili i bacili dimnu bombu,a nastavnica nije ni primetila.
A posle toga bacili smo malo petardi,a ona nije čula :).
A što se tiče Serba,najbolji dan mi je bio kad je ušao jedan lik na ts3 i pričao razne gluposti o ustašama a mi mu odgovarali ko budale. xD Snimak je to bio.[/quote] Ma ja ba ljudino de sad reci da je corava i gluva jebo te dan ala deca lazu da bi bila zanimljiva …

Nije ovo ni za kakvo takmicenje,ne lažem.Živa istina :stuck_out_tongue:

Kasno je nisam mogo da odolim bio ja u setnju po beogradu(lov na pokemone) u vidim pojavio mi se red inace taj pokemon je 200 puta bolji od legendary pokemona,onda nisam mogo da verujem pojavio mi se nole omg ja nisam mogo da verujem i onda mi se pojavio anakin skywalker i ja se pitam odakle on ovde i tek shvatim da je to samo klarax

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/4532/Screenshot_2016-10-05-13-49-36.png

Aki ja sam
Undiscovered Pokemon :slight_smile: