Da li je moguce? Misljenje o timu i serveru

[quote=“karkusovv” post=261827][quote=“Holandjanin_” post=261826]Odlična tema kapa dole za tebe.

Nemam ništa ni lepo ni ružno da kažem ovako lično.

Nisam upoznat u tvoj rad na prisonu ali eto, po komentarima igrača izgleda da si bio kvalitetan moderator. Tema je fantastično sklopljena i iskreno mislim da je trenutno brojno stanje u timu dobro. Ali takodje mislim da bi Discord/Teamspeak/Forum Helperi dobro došli kao i ljudi koji bi imali malo veće povlastice u communityu.

Hvala na ovoj temi, dao si ideju za predlog :slight_smile:

Ovo je neki moj predlog i možda velika reforma
Da igrači sa besprekornom reputacijom i voljom za pomaganje zajednici zaslužuju “Helpera”

Anti-Cheat je mnogo efikasan ali ljudi pronalaze način da imaju prednost nad drugima.

Evo neke moje ideje :

Poput promotera “Helper” ne mora imati rank na serveru niti bilo koju komandu

Zahtevi koje ću predložiti su zahtevi za koje ja mislim da 1 Helper treba da ispunjava

-Nije mac banovan ni jednom
-Nema više od 5/7 mutova u sistemu(Realno svako dobije mute, i to je za ljude)
-Dobra reputacija na serveru

Dužnosti Helpera
(Na timspik/discord platformama ili na serveru)

-Da ispune zahteve

Do 20 prijava nedeljno
(Kršenje pravila koje modovi ne stignu da kazne)
-Odgovaranje na pitanja igrača bilo na discordu forumu ili ts3 platformi

-Ukoliko pronadju bug ili neki Error da prijave Vlasnicima

-Nagrade i povlastice birate vi :slight_smile:

I Helperi i da imaju blažu prednost u odnosu na druge kod prijava za Tim.

Ne znam iskreno ja bi voleo da medju tim Helperima bude neko kvalitetan ko bi postao mod

Ali sam siguran da bi većina njih bili neki smradovi iskompleksirani koji bi iz inata prijavili najmanju glupost i prekršaj jbg[/quote]

Ne dobija svako mute! Evo ja nisam dobio vec par sezona, kao ni ban. To sto vi rejdzate kad crknete i psujete to je vec problem do vas. Tako da po meni 1 mute najvise, ali i taj 1 je previse za nekoga ko zeli da postane mod! Hvala na razumevanju!!![/quote]

A danas kad smo pričali i igrali Sw na kockicama zamalo miš i tastaturu razbio. Zna se ko je najjači! #PeticijaDaSeVratiBanetuMod

To nije bilo lupanje. Usvajam tvoje tehnike za pvp, pa zato udaram po misu jer cu tako napraviti veci dmg, isto i po tastaturi tacnije po W da budem brzi, i mogu ti priznati pomaze!

Baneta za moda i pisaj po sirotinji!

Има ли врућине?

[quote=“Holandjanin_” post=261826]Odlična tema kapa dole za tebe.

Nemam ništa ni lepo ni ružno da kažem ovako lično.

Nisam upoznat u tvoj rad na prisonu ali eto, po komentarima igrača izgleda da si bio kvalitetan moderator. Tema je fantastično sklopljena i iskreno mislim da je trenutno brojno stanje u timu dobro. Ali takodje mislim da bi Discord/Teamspeak/Forum Helperi dobro došli kao i ljudi koji bi imali malo veće povlastice u communityu.

Hvala na ovoj temi, dao si ideju za predlog :slight_smile:

Ovo je neki moj predlog i možda velika reforma
Da igrači sa besprekornom reputacijom i voljom za pomaganje zajednici zaslužuju “Helpera”

Anti-Cheat je mnogo efikasan ali ljudi pronalaze način da imaju prednost nad drugima.

Evo neke moje ideje :

Poput promotera “Helper” ne mora imati rank na serveru niti bilo koju komandu

Zahtevi koje ću predložiti su zahtevi za koje ja mislim da 1 Helper treba da ispunjava

-Nije mac banovan ni jednom
-Nema više od 5/7 mutova u sistemu(Realno svako dobije mute, i to je za ljude)
-Dobra reputacija na serveru

Dužnosti Helpera
(Na timspik/discord platformama ili na serveru)

-Da ispune zahteve

Do 20 prijava nedeljno
(Kršenje pravila koje modovi ne stignu da kazne)
-Odgovaranje na pitanja igrača bilo na discordu forumu ili ts3 platformi

-Ukoliko pronadju bug ili neki Error da prijave Vlasnicima

-Nagrade i povlastice birate vi :slight_smile:

I Helperi i da imaju blažu prednost u odnosu na druge kod prijava za Tim.

Ne znam iskreno ja bi voleo da medju tim Helperima bude neko kvalitetan ko bi postao mod

Ali sam siguran da bi većina njih bili neki smradovi iskompleksirani koji bi iz inata prijavili najmanju glupost i prekršaj jbg[/quote]

Sve se slazem sefe!
Ja sam igro prison tada i to 10h dnevno sve je bilo super ovi glithevi sa barijerama pa kad te porta tamo de si 1. put tagan.
Stavljo si milion anvila.
5 keyall sedmicno
Turnir sedmicno
Event uvek
Meteora ko se ne seca pa kad sam uso u onaj svemirski brod pa kad si trolao mn i DimensionStrikera i Ljubisu.
To mi ostalo u uspomenu.
NAJJACI prison bio evo sad sam rudnik O imam sve j mrzi me uci na njega nije ko nekad jbg.
DogShit sve

[quote=“SerbianCreed” post=261865]Sve se slazem sefe!
Ja sam igro prison tada i to 10h dnevno sve je bilo super ovi glithevi sa barijerama pa kad te porta tamo de si 1. put tagan.
5 keyall sedmicno
Turnir sedmicno
Event uvek
Meteora ko se ne seca pa kad sam uso u onaj svemirski brod pa kad si trolao mn i DimensionStrikera i Ljubisu.
To mi ostalo u uspomenu.
NAJJACI prison bio evo sad sam rudnik O imam sve j mrzi me uci na njega nije ko nekad jbg.
DogShit sve[/quote]

Ubjedljivo najjaci mod realno

[quote=“Veliki_RoofTop_YT” post=261874][quote=“SerbianCreed” post=261865]Sve se slazem sefe!
5 keyall sedmicno
Turnir sedmicno
Event uvek
To mi ostalo u uspomenu.
DogShit sve[/quote]

Ubjedljivo najjaci mod realno[/quote]Najjaci mod je bio Wasdas…

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

[quote=“SpartanFTW” post=261886][quote=“Veliki_RoofTop_YT” post=261874][quote=“SerbianCreed” post=261865]Sve se slazem sefe!
5 keyall sedmicno
Turnir sedmicno
Event uvek
To mi ostalo u uspomenu.
DogShit sve[/quote]

Ubjedljivo najjaci mod realno[/quote]Najjaci mod je bio Wasdas…

Sent from my SM-J530F using Tapatalk[/quote]

i on brate !

Najbolji abuse za factions da :blush:[/quote]
Loše si informisan ja sam sam lefto tim

Loše si informisan ja sam sam lefto tim[/quote]

Resi ga Lazo!!

Loše si informisan ja sam sam lefto tim[/quote]
Onda sam i ja sam leftao, al’ je Samirs bio ljubazan pa me je ispratio. :slight_smile:

E samo da se ne zaboravi da ova tema postoji, hvala poz <3

I hvala svima koji su komentarisali do sad, hvala za pohvale itd <3

Hvala svima na komentarima