Cpoz

Evo odlazim sa survival pod srw. Ne zelim vise da igram iz manje bitnih razloga. Proslo je tacno godinu ipo dana od kad igram na srw, sve se promenilo i igraci, a i smisao igre. Najvise mi smeta to vredjanje igraca i te prozivke, verovatno sto sam zensko odkud znam, ali ono ja to nmg da gledam. Stvarno mi je dosta da me svaki dan neko vredja, ja sam pre 2 dana odlucila da prestanem da igram zbog jednog dogadjaja dok sam bila afk u pvp, za njih je to bila sala za mene nesto sasvim drugo, pojedini igraci zele samo da ponize nekoga.
Jedan decko me je nagovorio da pocnem da igram mc, ali isto tako sad i da prestanem imao je ubedljive razloge. Posto prestajem da igram recu vam par mojih “tajni“ sto se tice Serba:
Kada su mi provalili na nalog Larex pocela sam isto to da radim, ulazila sam na naloge raznih igraca i uzimala pare i plotove pored spawna, usla sam na acc od xShahad, uzela sam joj shop u loler shopu i 2 miliona, u decembru 2014 sam usla na acc od Wanda minecraftmtr lozinka je bila minecraft, posle je bio gr i tada sam bagovala emeralde i dobila ban na tom acc, posle sam naravno nastavila da ulazim na acc drugih igraca.
Bila sam zaljubljena u Manica i Amara xDD nzm mnogo su swatki. Ne zelim da se bilo ko oseti prozvanim i uvredjenim ovim tekstom.
Eto pozdrav za sve igrace, moderatore i admine.I necu se vratiti nemoj te to da pisete verovatno cu poceti Vanilu da igram, a i nije mc zivot.
Hvala svima…

Au :stuck_out_tongue:

Mislim sta sam sve ja proziveo pa nisam otiso sa Serba, uglavnom su to bile sezone :smiley:
Veruj mi vratices se ti nekada.

Biceps pozz! :slight_smile:

:frowning: :frowning:
A sta je xshadowa opet LOL?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Pozz klarax. :slight_smile:

El igras ti ness uopste ? XD

Igram zazo.
Samo nemam bas vremena i ne igram tako cesto kao prije.
Ulazim i na survival samo tebe nikad da sretnem xD :smiley:

Ja sam od ovog GR-a zeleo da imam veliki is i on je sada 600lvl-a i da se nadju neki likovi koji ne igraju ni 10 dana a da me predju.
I sada oko 20 igraca tamo poznajem svi ostali su promenili nickove dosli novi igraci a stari otisli.
Na survivalu jedino vidim neke igrace koje ranije znam
Sta li ce Jovan bez tebe :smiley:
A kako si ulazila na te silne naloge kako si im znala sifru?? :smiley:

Tu noc sam ja dobio mute sto sam rekao da su ti kilinci poremeceni .Ja zadnjih 3/4 dana ozbiljno razmisljam da napustim serb server koji nisu whitelist znaci igra cu vanilu i forge.Onog dana me je lovemaxi dobro navela na razmisljanje itd tako da nemojte da se iznenadite ako vas i ja napustim u skorije vremem.
Nevo znam da se nismo poznavali bas dobro ali znam sobzirom da sam znam sta se te noci desilo znam kako ti .Veliki POZZ od mene zao mi je sto se nismo bolje upoznali

I meni je iskreno preko glave vise ovih kretena koji samo znaju prozivat.
Previse napaljenih klinaca na srw…
Brt cak me jedan i preko skype vredjao, lik trazio skype da mi bi psovao, stvarno moras biti poremecen, lik se uzivio kao da mc nije igrica vec stvaran zivot.
A na skypvp kad te ubiju pa tad kad pocnu prozivke da si nobina …

[quote=“Isko” post=57725]Igram zazo.
Samo nemam bas vremena i ne igram tako cesto kao prije.
Ulazim i na survival samo tebe nikad da sretnem xD :D[/quote]
Ja sam ujutru tj subotom/nedljom ujutru ostali svi dani 14h :slight_smile: jer sad pocinje sk :frowning:
A dok smo bili na raspustu bio sam svaki dan ujutru oko 9 do 13h xD
I survival igram pomalo , skypvp vise … Smorio me je survival kad vidim 40 igraca a pre 2 sezone 150/200 … Nema dobar pvp … Nista … :frowning: :frowning: :frowning:

Igram ja i dalje ne brini se zazo, sem sto sam na ovom raspustu vise druzio sa drugovima i zajedno smo igrali, s’ obzirom da jedan od drugova imao problema pri ulasku na server, igrali smo negde drugde.

A mene si zaboravila? :frowning: :frowning: :frowning:

ko ce megasa da zaboravi

Ovoj temi treba lock

Lock.