pozdrav igraci sca primetio sam da vam mnogo smeta clicker zato sam napravio ovu temu za clicker:side:
Samo smanje cps na9 I consola ne prepozna clicker
Pa smem li onda i malo da jitteram. Neka stave zbog vas noobova na 6 cps… Ma sta vise jedete govna
stavite chunks ako imate tlauncher ili optifine na 2 bice vam lakse za pvp nece vam lagati
Ma Mqrko profesionalni PiViPi-jeru, ti konstantno imas 13/14 CPS, koliko zadivljujuce. Moraces da me naucis kako da jitteram k’o ti, a takodje i da AIM-ujem kao ti. Zato sto ti sa 13/14 CPS, aimujes kao da imas “AimBot” - Ako si nekad igrao CS, znaces na sta mislim.
“Zbog vas noobova 6 CPS” - opet nesto umisljas da si iznad drugih? Ne znam ko ima toliko opomena za autoclicker i ko je dobio ban
To sto ti sad krijes kliker i sad si smanjio CPS, zato sto si shvatio da ne mozes vise na 13/14, sad ga cepas na 10… opet lepo. Dobices ponovo bananu, kao i 2 puta za Xray. (Nadam se MACBAN uskoro) poy
Ma cekajte 1.13 pvp kad dodje bice mnogo lepse nego sad
1.13 pvp ce biti opet neki FPS pvp. Sto se tice klikera, ako ga je jednom koristis uvek ces biti zamazan tim govnima. Osecam da jedva drzis ruku na misu kolicna ti je rukica.
Ono kad ti Gveklom kaze, da jedva drzis ruku na misu… a on lik koristi mis za laptop, i to onaj najmanji. Dete od 8 god (Nikakva diskriminacija vezana za ovaj mis - samo kazem)
Mogu li da vas pitam nesto ko ovde ima Clicker
Imam 16. Nisam klosar da koristim mis za laptop kao ti. Jogisa prica ne gveklom…
Hah, najmanji problem da ti posaljem sliku misa, pa da vidim da l’ cete me jos prozivati za glupavi kliker.
-Mozda me nisi ti prozivao, al tvoj brat(ako ne gresim) Gveklom, jeste
EDIT: CPS U pvpu jedva 10/11, a uglv oko 7/8
ja sam uvek koristio kliker na serbu i samo 2 puta sam bio banovan znaciiiiiiiiiiiiiii