CheatEngine i zašto ne koristiti?

Pa manicu mi isto moramo da koristimo jer i oni koristi a nista ne radite kako je rekao wikend7778 lestrq se sam unbanuje vi ne boduzimate nista :confused:

Barem me neko razume SuckHybrid_

To sto neki “bolji” igraci “koriste” CE ne znaci da sad cijeli server koristi :stuck_out_tongue: Jetione sto bi tebe netko razumio ako si sam bio svjestan rizika (mac ban) i opet to koristio… daa ne bude sad, ne uvlacim se nego samo kazem jer ima nas koji ne koriste CE :stuck_out_tongue:

I ja sam medju jacima :stuck_out_tongue: pre sam bio i u videima za top 10 u 1.9 verziji ali ne mozes ti na lika koji koristi Reach.Ja priznajem da sam koristio ali iz razloga da bih i ja imao bilo kakve sanse

Jetione, ti si poceo da koristis to medju prvim na serveru da se ne lazemo :smiley: , nikad za Codeta ne bih ni posumnjao ali tako se napravi jbg, i niko ne zasluzuje unban realno al ajd

Nisam ja medju prvima krenuo video sam da koriste i drugi pa sam otisao na Youtube i ukucaj ,Cheat Engine reach minecraft" pa sam i ja igrao da imam sanse protiv drugih

Nemoj meni te fore prosipati nisam ja prvi, znam ja ko je a ko ne, ulazio sam na taj SKYPVP imao sam brdo rankova, primeti se to moj Jetione

xLaby,Lestrq i markic su to koristili prvi

Ako je neko jaci od vas ne mora da znaci da ima ‘reach’ odnosi se na tebe Jetion :smiley:

Ali kad se vidi reach ???

Code mi oduvek bio sumnljiv al nisam bas bio siguran.
Al ispada da je reach stv imo…

[quote=“SpartanFTW” post=208944]Code mi oduvek bio sumnljiv al nisam bas bio siguran.
Al ispada da je reach stv imo…[/quote

Nije imao nego su ga iznervirali pa je i on ukljucio

[quote=“Veliki_RoofTop_YT” post=208949][quote=“SpartanFTW” post=208944]Code mi oduvek bio sumnljiv al nisam bas bio siguran.
Al ispada da je reach stv imo…[/quote

Nije imao nego su ga iznervirali pa je i on ukljucio[/quote]

Pa ali ipak je imao hah?

Ja sam upalio reach samo zato sto je Lestrq koristio pa da bi mogo da ga dropam

Jetione ne seri po mnogo ceo server zna da imas Reach kurcis se na deci po SkyPvP daju ti iteme i ostala sranja da bi bio tim a zasto jer nisi legit jak a sa CE mogu i ja da budem najbolji igrac na svetu druze spusti se na zemlju malo igrac si kao i svi ostali drago mi je sto si Mac jer si se mnogo uskurcio prosle sezone
Peace out !

Ja sam reach koristio samo na Lestri a vi sto ne znate pvp to nije moj problem :slight_smile:

De jetion plako si zbog maca i govorio si da bi dao celu familiju za unmac i stalno si na ts dolazio I plako i manica trazio i kao medju jacima a imas 25 peskira na stolici jebenoj i ne skidas se sa jebenog kompa…

[quote=“Colonel” post=209271]De jetion plako si zbog maca i govorio si da bi dao celu familiju za unmac i stalno si na ts dolazio I plako i manica trazio i kao medju jacima a imas 25 peskira na stolici jebenoj i ne skidas se sa jebenog kompa…[/quote

Govorio kako bi dao Babu i dedu za unmac i sestru koja mu je invalid…

Baza se puni i dalje, biće tu još vidim…

Nedostaju Karkus, Drim