Sta imas protiv ljudi/dece mladjih od tebe koji se trude na yt-u?
BTW ovo je link videa
OMG!Nek nauci da prica…Nzm kako je uspeo da upali taj program koj god da je za snimanje
Ha ha ha… Jako duhovito od tebe clapping
Ahm imam protiv toga sto oni snimaju 10min klip i onda ga bez edit samo ubace.
Onda ga reklamiraju 4/5h.
Ja snimam 1h ,2h editujem i 1h rendam ,20min uploadam i dobijem isto sto i oni.
Sto se tice toga ocu li ih hejtati i da li mi smetaju to ne.
Jednostavno samo mi smeta sto ljudi ne cene kvalitet.
Npr klip koji sam snimao i editovao skoro ceo dan dobije 4dislike i samo 30lik .
A lik koji je usao snimio 10min i upload 20min dobije 2/3dislike i 20like.
Znaci smeta mi sto se ne ceni trud.
Ljudi gledajuci trud vecih yt-era koji su vec iskusni ne vide trud kod manjih i pocetnika NOLE, da si pocetnik na ty a da imas 3-4 godine iskustva sa editom uopste i da ti je epic i drugaciji video bi koliko se ceni. Ovako vi provedete puno vremena editovajuci al’ taj edit je pocetnicki i ljudi ga ne cene koliko bi trebalo jer ima vecih i iskusnijih. Nadam se da si skapirao
Dzaba ti kvalitet ako ti je video glup…
Wasdas uzeo sam sebe da poredim s ovima sto snimaju na serbu.Ne trudim se ja oko edita skoro uopste.
Ali ima kanal na YT kao sto su ZwebackHD koji skoro ceo dan provedu na edit imaju 700k suba a onaj retard PeiPiuadipaj 35miliona,ili onaj JMX dovede onu krmacu Jessi da pokazje sise itd…
Ili Vanimy koji edituje kao bog ima manje Subova od DrogiranogPingvina koji nije ni smesan niti zna da edituje samo ubije reci ah ja ne znam sta je ovde gore i idemo dalje.
Jbt, vidi ovo, lik ima jedno 10 godina.
Onda, snimi video, i samo ga tako upload na YT.
Voice mu je ravan nuli…
Razumem ja da se on trudi i sve to, ali brt, reci iskreno valja li klip icemu?
NOLE slazem se sto se tice toga na primjer meiw ima manje od drogiranog a smesniji je…pewdiepie je najgori na svijetu samo neke gluposti izvaljulje a evo 45.mil suba.Mislim ima ljudi koji su u nepravdi da neko ima 1 000 puta vise subova od njih…Nije moguce da je tolko bolji zar ne?
Pricao sam s jednim likom nebitan mu je nick na yt ima lik 20k .
Rekao je da reklakiranje vaznije od samog klipa jer ce se uvek naci neko kome ce se to svideti.
Tema se ne radi o kvalitetu ili bilo cemu slicnom meni je samo krivo zato sto umesto da ljudi podrzavaju ove nove na yt-u i daju im savete da budu bolji oni ih hejtaju i slicno.Lik mozda ima 10 godina, ali pogledaj ove vece youtubere, svi su poceli kad su bili oko 10-13.Npr Mudja on je snimao sa bandicamom igrice, nije editovao niti nista drugo, i vidi ga gde je sada, mozda nije imao 10 godina ali je bio dosta mladji.Ovom temom nisam vredjao nikog, svi komentari su bili na fazonu ,Idi obuci pelene’’ ili ,Ohladilo ti se mlekce’’ i sl.Ali sam ovo stavio zato sto sam video nekog sa foruma da comm.
Svi ste u pravu! ZBog ovih vecih i glupih YouTubera se ne vidi trud manjih tojest pocetnika ja radeci na klipu provedem ceo dan a PewDiePie jedva sat vreme
Pa normalno da ce PDP da izediteje klip za 1 h.On je na yt-u vec 7 godina i uvezbao se.A i ne pricaj da mu je los edit i kvalitet kada to nije istina, nejmu svaki video moze 1kHD da ide.Eh, da, prvo pogledaj sebe pa ricaj o drugima.Napravila si temu navodno da bi pomogla pocetnicima, a ustvari se samo reklamiras, kasnije si napravila jos dve teme gde si stavila isti video.Msm reklamirajte se vi, meni ne smeta ali prvo pogledajte sta vi radite, e tek onda pricajte o drugima.A i dzabe svima vama kvalitet kada niste smesni.Nzm sta pricate za PewDiePie-a kada je lik sam po sebi smesan(barem po meni)Nadjite nesto sto ce ljudi pronaci smesno ili zanimljivo na vasem kanalu.Npr Mudja, ovim koji ga gledaju je bio smesan cale, i mudja video to i sada je cale u svakom videu.Meni je sama caletova pojava smesna.
nemozes rec da je dobar i sorry rekla PewDiePie mislila Mudja
Nisam bas razumeo sta si htela da kazes ali nije ni btino.
Moze tema lock?
Pa dobro, shvatam. Upravu ste.
Inace sto se tice PewDiePie, on bukvalno ,kakav god" klip da izbaci, imace i preglede i comm na milione, on je vec stekao slavu na YT.