Cao

Evo doslo je vreme i da ja odem,jer server propada,mali broj igraca i admini koji nece da pomere dupe da nesto urade povodom survivala.Teraju inat.Naravno,bilo je i dobrih stvari ali ne ove verzije.Posebno bi pozdravio:
xShadowIce
UnIlAnE
xALTECx
CREEPER1BLOW
Jaimy007
Selke02
Roass
CrazyMunjeviti
Raca1234
Stefan3112
BlueExtreme
Stojalee
MikSs
Megas
Brzi
Milos557
Kapa
I tako dalje…
Ako cu nekom da ne dostajem jebiga.Takodje sam shvatio kako su maloumni i zeljni vasi igraci,Vidimo se nekada mozda i nikada ae cao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mene nikada nema nigde :slight_smile:

poyy btw

Ne svi

Nisi u pravu o tome sto kazes da se nitko ne brine o survivali kad su C1B i Kass stalno tu i sreduju, al to je tvoje misljenje.
Sretno, poy

Druže, 2 moda su svakodnevno tu a i vlasnici samo u vanishu pa mi i ne znamo da su tu, prestao sam igrati Survival odavno ali ubedjen sam da je tako, ne vidim smisao recenice “server propada” sada na Serbu preko radnih dana kada se ide u skolu ili cak mozda neko na posao, na srw-u ima i preko 600 ljudi, petkom i subotom da ne pricam bude i preko 700. Tako da to “server propada” nemoj da upotrebljavas, ti ako si umro na Survivalu i dosao ovde da napises ovakvu temu i da budes smireniji, to ne znaci da server propada. Nemoj da se uvredis ja ti samo kazem činjenice. Srecno u daljem igranju ako nastavljas negde.

Baj baj

Server ne propada…Ali imas pravo na svoje misljenje.Svakom slucaju Poz…:stuck_out_tongue:

poy

Upravu ste,ne propada zbog modova.Nego zbog igraca.Nisam umro nego eto necu vise da igram.Server propada u smislu da odlaze svi stari igaci,dolaze novi zeljnici

XShadowIce otiso na vreme :wink:
Dok je bilo zezanje po ceo dan :stuck_out_tongue:

[quote=“zazabam” post=95482]XShadowIce otiso na vreme :wink:
Dok je bilo zezanje po ceo dan :P[/quote]
Odmah bi se vratio na server kada bi bilo upola dobro kao tada,a mislim da bi i on :slight_smile:

“Server propada” ne mozes upotrebiti ako mislis na igrace, nije server kriv za to sto njima 1 armor bude zadovoljstvo za ceo dan ili jedva cekaju da uzmu nekom nesto, naskode i tako dalje, jednostavno je veliki broj ljudi u communityju takav, poz, pravio sam i ja ovakve teme dok sam bio igrac znam kako ce se zavrsiti :wink: Vreme se menja, ljudi se menjaju, ne mozete ziveti u zabludi o necemu sto je bilo nekad, toga vise nece biti, bilo je tad i kraj, kako ne kapirate pojedine stvari majku mu, jednostavno jedna stvar kada se promeni sa sobom vuce mnoge druge, ne mozete govori ceo zivot kako je bilo nekada.

Ne filozofiraj !

Ne Filozofiraj !!

Jesi praviiiiii???

“Bilo je tad i kraj”
. -Wasdas filozof najveći XXI vek!
Nole ne znas ko je buahahio? :open_mouth:

Znm i drago mi je sto vidim da i dalje igra.

Ja te pamtim sa proslih verzija kao loseg igraca i citera. (cookiebro)

A tvoj huzuni sesi :wink: tb niko ne pamti xD