Biografija-Stariji raptin10 preuzima acc.

Pozdrav.Ja sam raptinov stariji brat Rade.Imam 18 I po godina.Minecraft sam poceo igrati tako sto me je brat navuko na to.Kad sam prvi put usao u igricu zvao sam se Radake15 .Na SerbCraft sam usao 2011 a poceo sam da igram iste godine.Zvao sam se AnonHacker (nisam bio hacker) I niko me nije voleo (NEMAM POJMA ZASTO).Onda mi neki kid uso na acc I poceo da hackuje,sva sreca pa je global bio blizu.Nakon globala ne secam se nicega.Sledeci global nastupa AC sistem koji sam odmah skinuo I prvi usao na server kao raptin10.Onda je moj brat poceo igrati a ja sam prestao zbog skole.2014 vracam se I kupio sam Generala kao poklon za rodjendan svom bratu.Onda posto sam zavoleo SW kupio sam Donatora+ a moj brat Vanilla pristup gde sam prvi put usao pre oko mesec dana.Kad je dosao prison server,moj brat je kupio pajsera ali nazalost on nije uspeo da postane Mod na kokursu :frowning: to me je jako rastuzilo,posto je tad imao 11 godina to ga je jako pogodilo,a I mene je.Nadao sam se da ce na sledecem pobediti ali nije ni tu.Onda su emocije isplutale.Kad sam ga video da plece zbog nedobijenog moda kupio sam mu SCMastera,koji ga je itekako uveselio.Znam da me neki modovi preziru I sve ali moj brat je meni rekao “Leftam serb,I zelim da uzmes moj acc raptin10,ali kad se otvori konkurs prijiavi cu se.Sta god kazem nikad necu da odustanem od svog sna a danas je to Mod na Serbu”.
To je bila moja biografija.Nadam se da cu steci dobre odnose sa vama kao sto je I raptin imao :).

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

woow kako duboke reci…

Svako oce moda lol

Gl

Raptine sve je to lepo, ali ovo nije mesto za tvoju temu.

Послато са HUAWEI CUN-L01 уз помоћ Тапатока

[quote=“RaptinLord” post=98278]Pozdrav.Ja sam raptinov stariji brat Rade.Imam 18 I po godina.Minecraft sam poceo igrati tako sto me je brat navuko na to.Kad sam prvi put usao u igricu zvao sam se Radake15 .Na SerbCraft sam usao 2011 a poceo sam da igram iste godine.Zvao sam se AnonHacker (nisam bio hacker) I niko me nije voleo (NEMAM POJMA ZASTO).Onda mi neki kid uso na acc I poceo da hackuje,sva sreca pa je global bio blizu.Nakon globala ne secam se nicega.Sledeci global nastupa AC sistem koji sam odmah skinuo I prvi usao na server kao raptin10.Onda je moj brat poceo igrati a ja sam prestao zbog skole.2014 vracam se I kupio sam Generala kao poklon za rodjendan svom bratu.Onda posto sam zavoleo SW kupio sam Donatora+ a moj brat Vanilla pristup gde sam prvi put usao pre oko mesec dana.Kad je dosao prison server,moj brat je kupio pajsera ali nazalost on nije uspeo da postane Mod na kokursu :frowning: to me je jako rastuzilo,posto je tad imao 11 godina to ga je jako pogodilo,a I mene je.Nadao sam se da ce na sledecem pobediti ali nije ni tu.Onda su emocije isplutale.Kad sam ga video da plece zbog nedobijenog moda kupio sam mu SCMastera,koji ga je itekako uveselio.Znam da me neki modovi preziru I sve ali moj brat je meni rekao “Leftam serb,I zelim da uzmes moj acc raptin10,ali kad se otvori konkurs prijiavi cu se.Sta god kazem nikad necu da odustanem od svog sna a danas je to Mod na Serbu”.
To je bila moja biografija.Nadam se da cu steci dobre odnose sa vama kao sto je I raptin imao :).

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока[/quote]
Hahah koliko rece da imas godina?

Послато са HUAWEI CUN-L01 уз помоћ Тапатока

Znam da nije mesto slicajno sam je tu stavio.

Takodje samo da pitam,posto je Wasdas rekao da ce veceras u 20h kad se party obnavlja biti teleportovani igraci kojima je juce isteko rank np. meni,da li je to istina,ili je to naposao samo ovako,takodje moj brat je idalje dete I ne razume neke stvari,a pogotovo je nestrpljiv za neke stvari,a kad neko nesto obecano prekrsi jako jako se iznervira.

Iznervira? Mozda bi trebali odrzavati End Party svako vece kako bi tvoj brat bio srecan? Znam raptina dugo i ne zelim da se nasi odnosi pokvare da tako kazem posle ove poruke ali ne mogu oni da odrzavaju nesto sto se odrzava jednom u sedmici zbog jednog igraca da on ne bi bio nervozan. Nadam se da si razumeo sta sam hteo reci. Poz.

Wasdas je imao obaveze pa nije mogao odrzati party pa se zato veceras obnavlja.