Batica u vezi sa Marijom Serifovic

Pop pevačica za naš list po prvi put otkriva ko joj je inspiracija za novi album “Anđeo”. U pitanju je vlasnik najpopularnijeg Minecraft servera u Srbiji Serb-Craft po imenu Aleksandar Gligorijevic

Marija Šerifović, jedna od najpoznatijih srpskih pevačica i pobednica “Evrovizije” dugo je izbegavala da priča o svom privatnom životu. U javnosti su kružile razne spekulacije, počev od njenog seksualnog opredeljenja pa do raznih nagađanja o tome ko je “tajna ljubav” koja joj je bila inspiracija za novi album “Anđeo”. Iako je Marija u nedavnom intervjuu otvoreno rekla da nikada više neće otkriti ime svog dečka u javnosti, sada je rešila da sve obelodani:

“Aleksandar je zaista “Anđeo”. Skoro sve pesme na novom albumu posvećene su njemu. Dugo sam bila bez momka jer sam se po ceo dan bavila snimanjima i poslom, a onda sam upoznala njega. Odmah me je osvojio svojim pogledom i svojom zrelošću. Oduvek sam želela baš takvog muškarca i mislila sam već da tako nešto postoji samo u mojim snovima”, ispoveda se našem reporteru Marija, i dodaje:

“Zajedno ćemo ići na moju turneju po evropskim gradovima u Junu mesecu. Aleksandar će biti zadužen za organizaciju i kontakte sa novinarima. Nakon toga napraviću kraću pauzu i nas dvoje idemo na jedno dugo letovanje u Španiju”, kaže Marija.

Upitan kako se oseća povodom svega ovoga, Aleksandar Gligorijevic nije hteo da da opširniju izjavu našem novinaru.

“Pitajte sve Mariju, ona je ta koja je poznata ličnost i koja odlučuje šta sme da izađe u javnost. Ja mogu samo da kažem da smo u srećnoj vezi i da mi je jako lepo sa Marijom”, odgovorio je kratko ovaj vlasnik najpopularnijeg Minecraft servera u Srbiji Serb-Craft.

Marija i Aleksandar su nedavno prvi put prošetali glavnim ulicama grada držeći se za ruke, a okolni prolaznici su sa radoznalošću posmatrali ko je Marijin novi dečko.
Inače, Marija je nedavno ušla u reality TV šou “Farma”, za šta će joj biti plaćeno rekordnih 100.000 eura.

Aaa,i to je razlog zasto nema Batice na srw ,sad kad ode na sve te turnije i letovanja,ko zna sta ce biti sa Serbom… :lol:

'oces mozda i ti jednu pricicu? :smiley:

Neka hvala,i hvala ti na onom “God Macu” sa sharp 1 .

NTBT_Vernon ocu jaaa xD

Napisi mi ime,prezime i odakle si :smiley:

Sad cu ti ja napisati u privatnoj

Pa ima u biografiji xD

Blago njemu, ide na ljetovanje u Spain-u…

Ah… Batica ide u Spaniju a a mene nece da vodi. :’(

Jovane mozda si nesto rdaio pa nece

Ma nisam nista… Spremali smo Čvarke svakog jutra…