Resio sam i da se predstavim.Ime u minecraft mi je Aleksa585(na forumu mi je diamond)i nisam neki aktivan niti poznat igrac serb-crafta.Za minecraft sam saznao pre oko 2 godine ali sam ga tek skinuo u maju 2014.Prvo sam igrao singleplayer a posle sam igrao na survival serverima koji nisu hub.Saznao sam za serb-craft i to je bio moj 1. hub server na kome sam igrao.Serb-craft mi se svideo,tada sam najvise igrao roleplay,survival games i mini games(i jako mi je zao sto nema vise minigamesa).Kad sam prvi put igrao na roleplayu nisam imao pojma da ga igram,nisam ni znao sta su rudnici).Tek jednog dana sam saznao sta su rudnici(pre sam mislio da su ti rudnici neciji plotovi XD)i tako sam igrao na roleplayu.Plot mi nije bio nesto dobar.Survival i skyblock sam igrao malo.Survival games mi se svideo kao i minigames.Igrao sam na minigamesu i saznao sam za sve mini igre na serb-craftu.Najomiljenija mi je bila Infected.Od svih mini igara najbolji sam bio u CTF-u.Sve sam pobedjivao sa 2:0 ili sa 3:0.Jednom kada je jedan youtuber snimao CTF bilo je 10 igraca.Taj youtuber se na serbu zvao lopacko.Nisam znao kako se zove njegov youtube kanal.Igrao sam tad kad je on snimao,bio je u protivnickom timu.Najbolji smo bili tad ja i on,ostali igraci nisu imali pojma da igraju CTF.Bilo je mnogo muka da pobedim njegov tim,obojica smo bili odlicni.Moj tim je pobedio 2:1 i ja sam oba dva poena dao,a taj youtuber je taj 1 poen dao.Na moje umece za igranje CTF-a sam bio jako ponosan.Takodje mi se svidela mini igra mob arena,kad sam saznao za nju igrao sam je 2 sata.Posle pocetkom oktobra nisam siguran,je mini games server bio offline i bio sam manje igrao na serbu.U survival gamesu nisam bio los,ali sam samo 1 pobedio.Bio je po meni dobar survival games,samo sto sam hteo da se dodaju itemi koji sada imaju u survival gamesu.Bio sam samo 1 pobedio,mozda i 2 puta,ali sam dosta puta bio 2.Od oktobra do januara se nije nista posebno desilo,osim toga sto sam krajem novembra napravio svoj nalog na forumu…31. decembra bio je global restart,mnogo su me iznenadili serveri kao kit-pvp,vanilla i skywars i parkour koji su dodani 13. i 14. januara.Ipak,sa tim iznenadjenjima mi je bio bolji 1.7 serb-craft,ali to se promenilo.Najvise mi se nije svideo kit-pvp,a ni danas mi se ne svidja,jer ima samo 1 kit.Na roleplayu sam prestao da igram ne iz razloga sto se promenio nacin igranja,nego zato sto sam skocio u dno rudnika a tad je u rudniku bio falling damage i izgubio sve stvari .Na survivalu sam poceo malo cesce da igram,napravio sam faction GodPvPers koji nije dobar.
To je bilo to od moje autobiografije.Nije duga autobiografija ali se nadam da ste uzivali citajuci.