Afk Fish

Zasto Afk Fish ne radi lepo?
Hteo sam samo da predlozim da ako je moguce izbacite plugin za rovarenje u manjim rudnicima poput A, B i C posto mislim da nije neophodan, ili da ga izmenite malo da mogu da se kopaju 4 sloja a ne 2

Fish farme su menjane od v1.16x od strane Mojang-a i ne prave se više po istom principu kao pre.

Što se tiče rovarenja imaš u ovoj temi napisano sve.

Svakako, u temi si napisao "ili da ga izmenite malo da mogu da se kopaju 4 sloja a ne 2" kao predlog. Ostaviću ovu temu otključanu da vidimo šta ostali igrači misle o tome.

Iako ne igram rp,slažem se jer je 2bloka malo.

Pozdrav,
Smatram da je 4 bloka savrsena ideja jer 2 bloka je premalo

I onda mi sto kopamo po 2 bloka a vi krenete da kopate ispod nas i onda upadamo u rupe. Bolje nek optimizuju rudnike sledeci put a ne ovako kakvi su sad pa mnogi preskacu odredjene blokove i prave problem svima koji redom kopaju. Vama ne smeta plugin za rovarenje nego sto rudnici nisu dobri za kopanje kao da su ih namerno pravili da se rovare.

Ne slazem se.
4 bloka ce samo pogorsati sve,bice jos gore,koja je poenta kopati blok ispod kada ce drugi igraci sa vrha poravnati gornji sloj veoma brzo .
Ili uklonite plugin ili ga ostavite,ova ideja je losa :slight_smile:

Nisam za! 4 bloka ce nas vratiti ponovo na rovarenje sto vjerujem da vecina ne zeli da se desi. Cak i ova 2 bloka nadje se pametnjakovica pa rovare, da ne pricam o 4…
Ne!

Predlog se odbija.

Od 5 igrača koji su komentarisali 4 je bilo protiv.