acBee - predstavljanje

Ćao ljudi,

Moje ime je Veljko, a na SERB-CRAFT-u sam poznatiji i kao acBee. U trenutku pisanja imam 22 godine (valjda) i idem na faks gde studiram računarstvo i automatiku (3. godina). Minecraft igram od 6. razreda osnovne, a x-ray sam skinuo 2 dana nakon što sam krenuo i neznajući za privatni čet, o tome obavestio ceo server na javnom četu (nisam dobio ban).

Imam iskustva kao moderator na Minecraft serverima još od 7. razreda osnovne škole, pa do dan danas. SERB-CRAFT-u sam se pridružio pre 5 godina kao Forum Moderator, a pre toga nikada nisam igrao ovde. Kroz učenje o funkcionisanju minecraft servera, sajtova, programiranja, kao i mojoj želji da probam sve što mi deluje interesantno, nalazim se na poziciji System Administratora.

Igranje igrica mi ne predstavlja zadovoljstvo već X godina unazad, ali pravljenje ili modifikacija igara mi je interesantna. Volim muziku, upoznavanje ljudi, munchmallow, programiranje, učenje jezika i kafu. Svi adrenalinski sportovi mi deluju primamljivo, a iako do sada nisam imao puno prilike da ih probam, želeo bih skakati iz aviona (sa padobranom @Kamber ).

Nemam precizne planove šta hoću, a ne volim ni da me neko drži za reč što se tiče toga! :grin:

1 Like