Krenemo sa pocetka da je decko SRP igrac, napravio je prison 1.16.5 kako da se igraci pvp u 1.16.5? Mi moramo da ulazimo na 1.13 da bi se pvp jer shift nas spusti dole. Ko ima vremena za to?
Bow boost - Razlog do verzije. Zasto onda ta verzija? Jer si testirao prison kako sto si pricao? Zasto onda ovo ne radi?
N,M,P - Rudnici baguju, nestanu blokovi pa se pojave? Opet do verzije?
Zabranje glicanje u celii? To je bila sama svrha prison mi smo igrali zabavili se glitcali jedini drugi ubijali igrali smo na IQ ne na kopanje ovo nije SRP.
Promena Vote Crate i VPN - Znao je da se koristi vpn i to je dozvolio da iskoriste. Ljudi nafarmali i pare i gapple i encke i tridente sve. Promenio Vote Crate stavio ef5 u5 Silk? Razlog? Ovo je Prison momak gde se kopa sa silk do O rudnik? Ili si ti stigo do taj rudnik pa sad stavio? Promenio si Vote crate nakon pola meseca? Encao bi ti ja silk samo da ne gledam ovo.
LB - Prenego sto je stigo decko O rudnik sa lb se nije moglo resetati rudnici O i vise, kad je stigo sad moze i to?
Podestim te da postoi snimci kako kod mene tako kod *bivsih modova, mod koj te je doneo ovde si ga disrespecto na max levelu , i ponizio, sramota)
Ts3- Dranje na igrace? Prekidas dok pricam? Gde su te nasli na ulici ili? Tvoj timer i ti mene prozivate za moju skolu da sam ne obrazovan a sta si ti? Svaka cast.
Keyall - Moderator dobije 2x keyall zasto sto ne treba paliti AC? Decko si samo bacio key na svoj alt?
Za sve gore imam dokaz.
Napisite vase misljene o moderatoru 00glock zanima me licno da vidi sta mislite.
1.16.5 su stavili zbog novih blokova dosta igraca se slozilo sa tim na ts sastanku. bow boost ne moze on nikako da utice. Rudnici N M P baguju zbog sanda koji treba da padne kada nema blok ispod njega a ovde lebdi, razlog bagovanja blokova. Glichanje u celije kakav ti je to iq i zabava.Oni znaju za vpn jos od factionsa kad su tamo ubacili da moze da se farma ne znam zasto se ti bunis oko farmanje kad ste vi nafarmali preko toga po 5 steka encki. Lb je verovatno namesten za vece rudnike tek kasnije da bi se oni resetali kad tamo dodju neki igraci a da na pocetku sezone dok nema igraca u M+ rudnicima da dobijaju reset drugim korisnijih za pocetak sezone. To za kao prozivanje on moze da radi na altu dok ne psuje itd… Keyall ne znam kako uopste znas da to radi ali ok. To sto mislite da on los za prison zato sto je rp igrac bio prison je odlicno uradjen po misljenju mnogih. Moje misljenje: skroz ok lik samo sto vama smeta sto je veci rudnik od vas 10 koji zive u mc poslednjih 7 dan a . POZZZZ
“krecemo sa pocetka da je decko srp igrac” - krecemo sa pocetka da si ti lik koji je kopao prosle sezone i samo kopao dok mu oci nisu otpale tako da nisi kompetentan da komentarises bilo sta u vezi pvpa ili bow boosta kada se ni ne pvpas ove sezone toliko xd to sto je lik prvo igrao roleplay pa presao na prison, a pritom odradio sezonu bolje nego sto su neki ranije koji su bili duze na svojim pozicijama govori o tome koliko on napreduje, a to sto je i na altu veci rudnik od svih vas zajedno nije razlog da iznosite neke fejk glupe razloge
vecina igraca je trazila 1.16 verziju kako bi se rudnici malo izmenjali tako da po tome sto ste sami trazili ne treba sada ni da pljujete jer to sigurno nije njegova licna odluka
plus na koji iq si mogao da igras (“glitchas se u celije iz zabave”) kad ti je iq max 20 a to potvrdjuje to sto si napravio ovu krindz temu
slazem se sa qkly da to sto je stavio da lb ne reseta rudnike 0 i vise jeste zato da bi se resetali ovi rudnici pre tih, a ne oni koji su bespotrebni i do kojih niko nije dosao… plus nije samo on stigao do tog rudnika nego su za njim jos 2-3 lika kojima je isto potreban taj reset tako da zasto ga pominjes u jednini
pricas nesto za ts3 i dranje na igrace i prekidanje dok se prica, a vecina psujete sve po spisku svaki dan svakome a ti pogotovo… da si obrazovan i da imas malo pameti ne bi se blamirao ovako
“shaqiri-tata” hahhahahhahaahahahahahaha
Apsolutno se slazem sa svim ovim sto je decko naveo, da bi neko vodio prison treba da provede dosta vremena igrajuci to i da zna sva pravila sta je dozvoljeno sta ne, decko koji sa roleplay dolazi na prison odigra 1 sezonu, sledecih par meseci uzima moda i postaje mod za prison, decko sto nisi uzeo rp nego prison kad vecina stvari nije takva, no hate al slazem se!
MAKEDONIJA <#
Shaqiri, ne znaci da ako je lik igrao roleplay i posle presao na prison, ne zna nista o prisonu. Ova sezona prisona je jedna od boljih iskreno, osim tih nekih bagova kao sto su bow boost, vote crate-ovi, itd…
Lik se potrudio za ovu sezonu prisona da se razumemo, i imajte bar malo respect-a prema njemu, bez obzira na ove bagove, to se sve moze fixati uz malo truda i rada.
Pozdrav, Slazem se sa vecinom sto je napisao Shaqiri… Turnir koji je pravio igrali su iskljucivo hardovci (u bukvalnom smislu) od 16 timova vise od pola timova su bili hardovci sto znaci abjuz, Neki iz durexa su se prvi prijavili u top 3 magicno nisu odabrani Slucajnost il ne? Nakon toga nase igrace (isto durex) magicno kicka na hub tokom pvpa i mova ih opet slucajnost. Ali dobro nadam se da ce ovom abjuzu doci kraj… To je to ja sam izneo svoje misljenje nadam se da necu biti osudjivan…
Član tima - Kada se prijavljujete za moderatora mi ne gledamo da li ste sa Prisona, Factionsa, KitPvPa i da li će te voditi KitPvP, SkyBlock… Već vas gledamo kao osobu, kako se ponašate, da li bi se uklopili u tim i da li bi mogli funkcionisati sa vama, tek nakon toga dolazimo do opredjeljenja da birate podserver koji želite održavati.
Verzija - Što se tiče verzije za to je napravljen sastanak sa igračima Prison podservera i većina se složila za promenu verzije, što to je i urađeno.
Bow boost - Ovako nešto nismo mogli predvideti da li će se dešavati da bi ga mogli srediti odmah u fazi izrade restarta samog Prison podservera. ali nastojimo da pronađemo nekakvo rešenje.
Bagovanje N, M i P rudnika - Takođe ni ovo nismo mogli predvideti i da znamo da će se desiti kako bi ga mogli odmah rešiti. Svakako, radimo aktivno na rešavanju toga da rešimo ovaj problem.
Gličovanje u ćelije - Sam cilj Prison podservera nije da se ugličujete u nečiju ćeliju i da tu kampujete ubijajući tog igrača. Već je cilj kopanje, rankup, pvp, osvajanje kothova…
Vote Sistem - Nismo mogli nikako znati da li će većina igrača praviti multi naloge i preko VPN-a na drugom uređaju glasati za server i dobijati ključeve.
Od danas je zabranjeno glasanje sa više naloga i kažnjavaće se banom od 3 meseca ili čak i MAC Banom (po pravilu MultiAcc) na svim nalozima na kojima je glasano za server. Vote Crate je izmenjen zbog preterane količine određenih itema.
LuckyBlock - Naša je greška što smo zaboravili da odmah ubacimo reset novih rudnika da se mogu dobiti kao nagrada iz Lucky Block-a. Neko od igrača nam je ovo rekao i dodali smo.
TS3 dranje na igrače - Ukoliko za to imaš dokaze za to da se moderator drao na tebe i da te je vređao sa alt naloga, dokaze nam možeš dostaviti na našem TS3 serveru ili putem mail-a [email protected].
KeyAll - Što se ovoga tiče, moderator ne sme prebacivati ključeve sa moderatorskog naloga na alt nalog, ukoliko imaš neke dokaze kao za i sve ostalo što si naveo možeš dostaviti na našem TS3 serveru ili putem mail-a [email protected]
Turnir - Kao osoba koja je odgovorna za organizaciju Evenata na serveru i njihovu realizaciju, nijedna prijava za Turnir nije mogla proći neprovjerena od strane mene (kao i za ostale Evente), baš zbog ovake situacije “abjuz” kako ste vi naveli.