Zvaničan QUIT od Minecrafta

Možda su neki čuli,a možda i ne.
Da,došao je taj dan sam odlučio da ću zvanično quitati Minecraft,iskreno,znam da će biti teško i sve,ali što ćete.
Ovde sam proveo dosta lijepih uspomena,i sve naravno kao i po običaju,ali zato sam od nekih naučio i neke dobre životne lekcije.
Kao i kod svakog ko je do sada Quitao Minecraft želeo bih da pozdravim sledeće igrače ali pre svih prvenstveno bih hteo da se zahvalim lovemaxi09 koja bukvalno mi je jedna od najboljih prijateljica na serveru,iako je moderator.Poznajemo se već 3 godine,ako se nevaram i baš smo se lepo slagali i sve,ona mi je najviše pomogla oko nekih stvari,dok sam igrao,kao i to što mi je uvek bila podrška,pomagala mi je sa savetima i uvek smo se družili lepo…
Pored toga VELIKU ZAHVALNOST dugujem Wasdasu,Ficqezu,Martin_Br,LorduXIV,BaneBobanu,Andjelku,gušteru24,zokirumi koji su uvek me oraspoložili sa nekim forama,nasmejali me kad god sam bio tužan kao i to da su uvek pomogli kad mi je trebalo…
Što se tiče igrača,nesmem da zaboravim shadowa28000 koji je iskreno kao moj drugi brat,AndrejLanda,koji nažalost više ne igra Minecraft,Honey_Badgera i tolokosa koji su iskreno me uveli u svet Factionsa,kao i čitavu ekipu sa Factionsa.
Pored factionsa,ima tu i vanilla ekipe čitave,izdvojio bih raptina,TheGospleta i još par njih…
I NARAVNO,ZA KRAJ,pozdravio bih i sve prijatelje sa Roleplaya sa kojima sam od 1.6 verzije skoro,igrao isti i bukvalno najbolje smo se provodili na serveru.
U tu grupu spadaju : xoxoxo,NemanjaBonix,DaniloMC (Rastiicek),Necq,MajaPurple i još mnogo njih…
Najveću zahvalnost želim da izrazim i Maniću i Batici,vlasnicima servera,koji su bukvalno uvek bili tu,podržali me sad sa youtube rankom i družili smo se takođe odlično.Hvala vam momci na ovoj zabavi :D…

-Čisto ako te zanima otvori ovde :
[spoiler]Hvala vam još jednom na razumevanju,ali stvarno ako si čitao dovde,da li znaš koji je danas dan? :cheer: [/spoiler]

ha ha ha ha ahahah kolko smesno ej crko ja

Ovo je bilo ocekivano…

Jaoo Mirko oduzeo si mi 2 min mog zivota na ovo citanje… duzan si mi SCMastera. Hvala
nick na serveru: wiked7778 :wink:

Ha ha

Ko god nije ukapirao da je danas taj dan,evo mala šala pošto eto valja se da se našalimo malo na ovaj dan :D…

dadadadada hahahah kolko smesno je

takachavv0 slazem se druskane

Danas je 3.4 sto pitas

Послато са PMT3157_3G уз помоћ Тапатока

[quote=“Nurija” post=166630]Danas je 3.4 sto pitas

Послато са PMT3157_3G уз помоћ Тапатока[/quote]
resio ga

Dosta si nas smarao :slight_smile:

aahahahahhahaha brv mirko