Zurka

Recimo da ja organizujem zurku, i sada treba tema zurke da bude zanimljiva a ja nemam ideju. Nije kucna zurka, vec iznajmljen lokal.

Da li vi imate neki predlog kakva zurka da bude ? Tacnije, koja tema zurke ?

Evo su primeri : Semafor zurka, pena party, go-go igracice itd…

E sad, da li je neko ovde kreativan i inovativan, ili kojim slucajem mozda zna neku vrh ideju, bilo bi lepo da podeli sa nama ovde :smiley:

Vidi Go Go igracice i Pena Party samo kako pena lepo lepo ;D

Lepo Prodanov, postoje topovi koji izbacuju tu penu. Mesa se smesa koja pravi penu pa se izbacuje kroz topove :slight_smile:
A ideje nemas, eeeee Prodanov propo…

Bojane, mislio sam da ces da predlozis pecenu prasetinu ali i ovo je ok :side:

Orgije tebra. Hhahahahha.

Fo’ real martine… hehe

Dovedi nekog Dj-a koji dobro mixuje i dobru ziku pusta,prigusi svetlo,obezbedi dosta alkohola i pusti ljude da uzivaju…

Pa to je klasika, ali gledam neke lude teme koje ce da privuku sto vise ljudi. To je fora. Ovo moze uvek da bude, da se umece popust na to i to pice, promocije itd. Ali nesto novo mi treba :slight_smile:

Uzmi iskombinuj sve to zajedno i vidi šta će ispasti :smiley:

Pa da, da puknem 1000e za zurku, a zaradim 700 :smiley: xD Ne ide sve u 1 :slight_smile:

Ja bi uleteo sa hilti i pustio neki remix :wink:

:smiley: Napravi pravu novogodisnju neku nagradnu igru mos,alkohol dobru muziku ali malo noviju ne i 19 vijeka…

Ne pravim za novu godinu, nagradne igre nisu za zurku gde su svi mrtvi pijani i niko ne zna za sebe.
Ja ne pravim zurku 19 veka, a da pravim ovako bi izgledalo.
https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/9701/zuraja.jpg
:smiley: Znaci ja trazim neki predlog i nadam se da cu nacii odgovor ovde ili neku inspiraciju. Ima vremena ali bolje da razmisljam na vreme.

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm… :side:
Luka mozda dovedes neke curice kupis 2-3 sipke strunjace i udri :smiley:

[quote=“prodanov” post=82406]Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm… :side:
Luka mozda dovedes neke curice kupis 2-3 sipke strunjace i udri :D[/quote]

Pa sta ce strunjace, el ce da mi rade atletiku, da nas uce odbranu od noza ? To samo sipka i golo devojce. Mada to sam vec napisao, trazim nesto novo :smiley:

Hmm ;D

Luka a kad je pravis ?