Zašto su neki članovi ove zajednice IGRAČI, a zašto neki više nikada neće biti?

Smirite se , ipak smo svi govna :smiley:

mlekce i ja sam spusio mac bananu za bagovanje isto njihov propust tj propust takozvanog staffa Midza43

Assist,nije bitno da l’ je propust moderatora…
Ti si video da mozes da ukrades mac i to si iskoristio…Umesto da prijavis i da dobijes neki nagradu ti si iskoriscavao i sad se bunis…
A

[quote=“Juhu” post=226678]Assist,nije bitno da l’ je propust moderatora…
Ti si video da mozes da ukrades mac i to si iskoristio…Umesto da prijavis i da dobijes neki nagradu ti si iskoriscavao i sad se bunis…
A[/quote]
Ne bi dobio nikakvu nagradu, to oni pricaju da bi ispali upravu

Ne znam o cemu se tacno radi. Bio sam igrac , bio sam mod sada sam samo posetilac. Pokusao sam biti igrac ali nemam vremena za to. Samo posetim forum. Neke stvari se ne menjaju

[quote=“Juhu” post=226678]Assist,nije bitno da l’ je propust moderatora…
A[/quote]

Cuj nagradu, sta su dobili Laki i Mande sto su poslali bypass Batici ? 20 sc poena i posle 2 dana mac ban ?

Taj bypass je bio babketov a rumble ga objavio na forum

Juhu a dal bi ti ukrao da si mogao ?

suche ae ts??

Ne, isti lik koji je pravio babketu je napravio i mandetu i lakiju, clonu i marexu

bypass je bio isti suche :smiley: tako da je to jedan te isti bypass koji su koristili oni :smiley:

sad sam tek pronasao ovu temu… i procitao sve poruke (au brate)

slazem se i sa vlasnikom ali i sa igracima…

ovo sto je raptin rekao je donekle tacno…

Left_Halves i ja smo prvi prijavili Cheat Engine i objasnili sta se sve moze raditi s njime i nagrada nam je bila da i dalje mozemo igrati na serveru iako smo usli u sve baze na serveru…meni je to tada bilo fer…

Ne trebate bas da se vezujete za svaku rec koju je Batica napisao jer je i on kad je ovo pisao verovatno bio jako ljut i s razlogom…
On ne misli tako 100%

Nisam igrao ove poslednje 2 sezone i nisam ni ulazio na forum tako da neke stvari nisam bio upucen ali sam skontao sve sta se desavalo.

Iskreno bedak je na factionsu a i na celom serveru bez ovih banovanih igraca… niti ima pvpa, niti provociranja,niti zezanja na ts-u.

Mislim da bi bilo fer da im se pruzi sansa da igraju ponovo… kao sto je i ostalim igracima koji su pravili probleme(navedeni u porukama) data jos jedan sansa.

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/9223/2019-12-16_19.25.49.png

[quote=“Stefan3112” post=243074]sad sam tek pronasao ovu temu… i procitao sve poruke (au brate)

slazem se i sa vlasnikom ali i sa igracima…

ovo sto je raptin rekao je donekle tacno…

Left_Halves i ja smo prvi prijavili Cheat Engine i objasnili sta se sve moze raditi s njime i nagrada nam je bila da i dalje mozemo igrati na serveru iako smo usli u sve baze na serveru…meni je to tada bilo fer…

Ne trebate bas da se vezujete za svaku rec koju je Batica napisao jer je i on kad je ovo pisao verovatno bio jako ljut i s razlogom…
On ne misli tako 100%

Nisam igrao ove poslednje 2 sezone i nisam ni ulazio na forum tako da neke stvari nisam bio upucen ali sam skontao sve sta se desavalo.

Iskreno bedak je na factionsu a i na celom serveru bez ovih banovanih igraca… niti ima pvpa, niti provociranja,niti zezanja na ts-u.

Mislim da bi bilo fer da im se pruzi sansa da igraju ponovo… kao sto je i ostalim igracima koji su pravili probleme(navedeni u porukama) data jos jedan sansa.

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/10947/2019-12-16_19.25.49.png[/quote]
U 7 sati uvece ima ovoliko igraca na fac?
Auuuu propalica nevidjena

Shape ali zna se ko je uvek na srw, pogledaj VIP-a na tabu xd

Finland no lifer uvek ga mozes nac na SC…

w.a.s.d

Da slusate igrace Midza43 ne bi bio moderator!
Lp. :side: