Zašto NE tražiti 1.8 verziju na serveru?

Ne moze ono bez spama po forumu, ipak to ne bi bio 07 gang

ti mu kazes 04

Takvo je stanje na serveru i na 1.8 150 do 300 sada na 1.12 je 150 200 igraca ta cifra se vrti sve vreme.
Secam se pre na 1.7 i 1.8 po 1000 igraca na srw ne mozes da udjes SkyPvP je bio prepun bez ranka nisi mogao da udjes na server.
Sve jedno da li je 1.8 ili 1.12 uvek ce brojcano stanje biti isto :smiley:

Svaki server ima svoj zivotni vek. Ne verujem da ce serb-craft podici na neki visoki nivo igraca. Vreme je da se nastavi dalje

[quote=“Haise” post=201917]Svaki server ima svoj zivotni vek. Ne verujem da ce serb-craft podici na neki visoki nivo igraca. Vreme je da se nastavi dalje[/quote] Ne lupaj, ni ne znas sta spremaju za update niti sta imaju sve novo u planu, tako da ne pricaj gluposti kad ne znas nista svaki server ima neki svoj kvalitet

[quote=“Leogore” post=201937][quote=“Haise” post=201917]Svaki server ima svoj zivotni vek. Ne verujem da ce serb-craft podici na neki visoki nivo igraca. Vreme je da se nastavi dalje[/quote] Ne lupaj, ni ne znas sta spremaju za update niti sta imaju sve novo u planu, tako da ne pricaj gluposti kad ne znas nista svaki server ima neki svoj kvalitet[/quote]Prosao je konkurs

Sent from my 4047X using Tapatalk

Hahahaha bas jos malo ce svi quit serb koliko laga :confused:

[quote=“Тakachav” post=201943][quote=“Leogore” post=201937][quote=“Haise” post=201917]Svaki server ima svoj zivotni vek. Ne verujem da ce serb-craft podici na neki visoki nivo igraca. Vreme je da se nastavi dalje[/quote] Ne lupaj, ni ne znas sta spremaju za update niti sta imaju sve novo u planu, tako da ne pricaj gluposti kad ne znas nista svaki server ima neki svoj kvalitet[/quote]Prosao je konkurs

Sent from my 4047X using Tapatalk[/quote]
Kako ti ne dobijes mac ban na serb craftu? Pravis accove ko lud.

[quote=“Haise” post=201957][quote=“Тakachav” post=201943][quote=“Leogore” post=201937][quote=“Haise” post=201917]Svaki server ima svoj zivotni vek. Ne verujem da ce serb-craft podici na neki visoki nivo igraca. Vreme je da se nastavi dalje[/quote] Ne lupaj, ni ne znas sta spremaju za update niti sta imaju sve novo u planu, tako da ne pricaj gluposti kad ne znas nista svaki server ima neki svoj kvalitet[/quote]Prosao je konkurs

Sent from my 4047X using Tapatalk[/quote]
Kako ti ne dobijes mac ban na serb craftu? Pravis accove ko lud.[/quote]Jesam ovo mi je 4 ban ove sezone

Sent from my 4047X using Tapatalk

GG

SLAZEM SE ODLICAN JE 1.12.

Serb-Craft community pokusava da odrzi server na novijoj verziji uz dodavanje novih itema. Pvp bez spam clicka jeste tezi ali kad igras malo duze vidis da je bolji jer kad je 1.8 pvp bio samo upalis clicker i igrac koji nema clicker u vecini slucajeva izgubi. I to za predloge na ts3 i forum ili vec gde mi nekad trazimo previse a i oni ne mogu istog trenutka to ubaciti tako da ja se slazem sto su oni izbacili 1.8 pvp. i zahvalan sto odrzavaju server.

Ne brukaj se majke ti

Ajmo sad svi pocet ko Captainwolfz da pravimo tutorijale o serverima i kako ubacit skin u mc i te gluposti kako server blista itd itd samo da bi privukli paznju zbog nekog konkrusa a kad im se zelja ostvari onda ih boli ku**c, tad je skroz druga prica.

[quote=“GreenLionHD00” post=205361]Ajmo sad svi pocet ko Captainwolfz da pravimo tutorijale o serverima i kako ubacit skin u mc i te gluposti kako server blista itd itd samo da bi privukli paznju zbog nekog konkrusa a kad im se zelja ostvari onda ih boli ku**c, tad je skroz druga prica.[/quote]Aj

svako ima svoje misljenje

Saklaj mi patak

slazem se!

[quote=“DowlaBog” post=205508]Saklaj mi patak[/quote]tebi je iq taman za dete od 11 godina

Sent from my T1 Plus using Tapatalk

Po meni ostavite ovako kako je sada,iskreno najbolja sezona po meni.Niko se ne moze glic u drugu bazu,sve radimo fenomenalno,ali opet biti ce predloga za sledeci GR .