Nick u igri: Whomobile - Djuka04
Server:
Razlog bana: ,Nepostovanje administracije, https://prnt.sc/t7vuht
Trajanje bana: Perm
IP ban: mac
Vlasnik/Moderator dulix ili wiked nmp
Vreme bana: 26. jun oko 8 uvece
Zašto mislite da treba da dobijete unban: Ban sam dobio zbog ,Nepostovanja administracije, ako je vama nepostovanje administracije to sto mi moderatori prijete mac banom, da im kazem ko mi je rekao informacije o novoj sezoni, tjeraju me da izdam neke osobe, i ja im poslije svega kazem to, oni me samo banuju? Kakvo je to ponasanje u , imate video na yt-u, namjerno sam snimao sto smo pricali, da vidite ustvari kakvi ***** mogu bit modovi na ovome serveru link videa: - YouTube
I pored svega, vec sam postavio jedan zahtjev za unban sa tsa jer nisam znao da sam banovan ingame, vi ste mi izbrisali zahtjev? brate odbij me i kraj a ne te seljacke fore da radite.
Mislim da unban trebam dobit jer ban nije rjesenje ako neko nema argumente, vidjecete na videu kad je wiked rekao ,ovo nije prijetnja ovo je sustina, znaci covjek ne zna nista o zivotu meni je malo falilo da puknem od smijeha tu, lik glup kao *****
Zelim odgovor od Manica direktno, a najbolje to da rijesimo tako sto cemo na tsu popricat
Zahtev za unban odbijen!
U zahtevu ti ni wiked ni ja nismo pretili MAC Banom ako nam ne kažeš ko ti je rekao o sledećoj sezoni. Već smo ti samo rekli da možeš dobiti MAC Ban ukoliko nam ne budeš rekao. Sa TSa ste banovani i ti i igrač koji je bio sa tobom u zahtevu, zbog snimanja razgovora, možda nisi ti snimao ali si saučesnik. U igri ste banovani zato što ste nakon toga i objavili video na YT, ceo naš razgovor. Takođe, pripazi na rečnik u temama na forumu.