Zahtev

Nick u igri:samirs
Server:Global
Razlog bana:Clicker + multi acc
Trajanje bana:Mac ban
IP ban: Da/Ne
Vaša IP adresa: (samo ako je ovo iznad Da → IP Adresa )
Admin koji vas je banovao:CREEPER1BLOW
Vreme bana: oko 1 marta
Zašto mislite da treba da dobijete unban:Pa ovako da sam koristio clicker jesam, ali sad gledam nesto po sistemu i vidim lika koji na jednom accu ima 5 banova za kliker jos + multi acc na kojima ima oko 5 pa me zanima kako lik nije mac banan kad sam ja isto na od prilike 10 accova dobio ban za clicker msm ocigledno je da lik koristi clicker.Evo sad javno govorim obecavam da necu vise koristiti clicker na serbu ako dobijem 1 opomenu za kliker slobodno me mac ban (Ako je ikako moguce da samo staff odgovori na ovu temu).Takodje dali ste nekim igracima mac ban i ove sezone al ste ih brzo unmac pa ne vidim zasto ne bi i mn.Isto mislim da je i onaj MarkGoku il kak vec dobio ban za x ray pa nie dobio mac.Takodje nemam nista protiv ovog igraca mi smo u dobrim odnosima nego me samo zanima.

hahahaha mc plejer samirs oce unbann oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Takachavv kid

Čovek zašluzuje unban IP adresu. Iako je po neke stvari uradio zasluženo da mu se oprosti. Stvarno ne bi bilo fer skoro svima dao manić UNBAN na IP a da samiru ne daju stvarno neposteno bi bilo.

a mogo bi creeper il neko odgovorit

evo

Fala od srcaaaa

nisTa

jos i da staff oce odgovorit ahhahaha

reci

ho takache ša se radi

nista evo igram fortnite posle cu lol dodi ako os

Tema se moze lock
dobio sam unmac

hahah sadace gej;emer samirs igrati 27/4 minecraft na serp krafty hahaahagggha kid

Katanac.

P.S. ne mac banujem ja :slight_smile: