Zahtev za unban ww22 2

Vaš nick: ww22
Server: Global
Razlog bana: Otkrivanje Licnih Informacija
Trajanje bana: Temp
Moderator koji vas je banovao: Dyior
Vreme bana: 30dan/a
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan: Pozdrav, shvatio sam u cemu sam pogresio jer sam kao podelio neke informacije o mom sadasnjem prijatelju, svima ste pruzili novu sansu i unbanovali ih a oni su 300 puta gore radili od mene i vredjali majke i svasta jos, ja sam cisto iz nervoze napisao ono sto sam napisao za informacije kao za njegove slike koje ni nisam imao nekim igracima ste da li sanse i unbanovali ih i citovali su i svasta, a meni necete da date jos jednu sansu koju necu prokockati, bio sam 1 na forumu i na ts3 gde sam pitao za unban rekli ste da postavim na forum zahtev za unban , Dyior mi je odbio objavu za unban jer nisam zasluzio verovatno ili nesto, ja i taj Chokly tjst 5ull smo se pomirli i sve zaboravili ovo sto je bilo svadje , mislim da bih trebao da dobijem unban i da bi Moderator Dyior trebao da razmisli o tome da li ce mi dati unban, ako dobijem unban Hvala ako ne nema veze . Hvala sto ste me saslusali Pozdrav, i stvarno se izvinjavam za sve ovo sto je bilo.

Zahtev se odbija.
Greške su tu da se nešto nauči iz njih, a ne da se ponavljaju i da se prelazi preko istih više puta.
Zaključavam temu.