Zahtev za unban - ShakaGOD

Nick u igri: ShakaGOD
Server: global (podserver factions)
Razlog bana: nedozvoljena sredstva (xray)
Trajanje bana: perma
IP ban: mislim da ne al nisam siguran
Vlasnik/Moderator koji vas je banovao: superwoman01
Vreme bana: 29.9.2020 15:50 otprilike
Zašto mislite da treba da dobijete unban: Priznajem da sam skinuo xray maloprije i koristio prije nego sam banovan.Ja i jos jedan clan koji je takodjer postavio zahtjev smo imali xray i banovani smo.Maloprije smo skinuli xray i koristili kako bi malo lakse do para dosli ali sada nam je zao i nadamo se da mozemo dobiti drugu sansu jer nam se bas igra i jer nas je krenulo,inace smo vec obrisali xray i ubuduce necemo vise koristiti nikakve takve modifikacije/cheatove.Hvala.

Prekopiracu odgovor koji sam poslala i tvom drugu jer vazi apsolutno isto i za tebe -
Pozdrav, drago mi je sto si uvideo svoju gresku i shvatio da to nisi trebao da uradis, ali na zalost nije moguce da dobijes unban. Prekrsio si pravilo, kao i tvoj drug i dobio odgovarajucu kaznu za to. Nadam se da ces razumeti da ne smemo da pravimo izuzetke s kaznama, jer ukoliko ti dobijes unban, svako sledeci ce doci sa istom pricom i mi cemo morati da ga unbanujemo iako je prekrsio pravilo. A ukoliko bude tako, onda zasto pravila uopste i postoje? Ono sto mozes uraditi jeste da napravis novi nalog i nastavis nesmetano da igras na njemu, bez krsenja pravila. :lol: