Zahtev za unban - DeVittals

Nick u igri:DeVittals
Server: Ime servera/Survival
Razlog bana:Hackovanje-KillAura
Trajanje bana: Perm
IP ban: /Ne
Vaša IP adresa:
Admin koji vas je banovao: CONSOLA
Vreme bana: 2014-11-10 09:11:39
Slika .minecraft i Version foldera u details modu prikaza:

Da obrazložim kada sam ubijao skeleton u mom f došao je CONSOLA sa 2 bota ISPRED MENI ja sam ih slučajno ubio
PS:nisam smeo na komp izvinite što nisam objavio ovo ali morao sam ocene u skoli da popravim IZVINJAVAM SE VLASNICIMA.

Cit ne banuje kada se ubiju 2 bota vec 3, koristio si mob auru da ubija sam mobove i da tako skupljas iteme i levele.

Msm da KONZOLE nikad ne gresi tako da Nema unban !!
Kako okrenes Perm/ban bez mogucnosti unban !
A i te slike si mogao da slikas kod druga !
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Zapravo, tkzv. plugin PvP Manager (mislim da se tako zove) moze da ti spawnuje koliko hoce fake botova tj. na koliko je podesen. Meni je najvise spawnovao oko 10… Ti ne moras da ubijes 3 klona, vec ako jednog udaris 3 puta konzola te banuje. Cisto sumnjam da si uspeo jednog klona bez KillAure za sekundu mogao 3 puta da udaris. Samo nemoj da pises da imas mis sa duplim klikom jer je to vec propala fora. Kad vec tvrdis da nemas cit, skini TeamView-er i nek ti owneri lepo udju u komp jer nema sanse da je plugin pogresio.

Plugin ne greši. Spawnuje ti 6 klonova u roku od 0.5 sekunde. Ti ako udaraš svo vreme, realno bez čita, možeš 1 da ubiješ. Ako ubiješ 2 već si sumnjiv. Ako ubiješ 3 onda te konzola automatski banuje. Tu nema greške.

Druga stvar, dokazi nisu dobri jer se ne vidi datum i vreme na kompu.
Za ovakve stvari se ne dobija unban.

Lock.