Nick u igri: CoolFull
Server: SERB-CRAFT Network
Razlog bana: Nedozvoljna sretstva
Trajanje bana: Perm
IP ban: Ne
Vlasnik/Moderator koji vas je banovao: TechnoGamerHD
Vreme bana: 31.10.2020.
Zašto mislite da treba da dobijete unban:
Poštovani,
Mislim da znam iz kog razloga sam dobio ban. Naime dan ranije tačnije 30.10.2020. sam igrao fekšn na “SERB-CRAFT Network” serveru. Tu sam sreo jednog igrača koj je zatrazio moju pomoć i ja sam prihvatio. On mi je rekao da se teleportujem do njega i takodje mi je rekao da skinem program pod nazivom “Cheat Engine” i da u njemu izaberem Minecraft i da će mi on za uzvrat dati neke iteme. Ja sam iz ne znanja sta taj program radi poslušao tog igrača i uratio sta mi je rekao. Medjutim čim sam to uradio odmah sam bio kikovan sa servera. Tada sam shvatio da je to najverovatnije ne dozvoljeno sretstvo i odmah sam ga deinstalirao i restartovao kompljuter. Nakon toga sam ušao na server i ignorisao tog istog igrača. Nažalost ne mogu se setiti tačnog nika tog igrača. Samo se sećam da mu nik počinje malim slovom “e”. Shavatm da je to bilo vrlo glupo i ne promišljeno sa moje strane i shatam da sam pogrešio. Pa bih samo da pitam da li je moguće da mi se ban skloni jer mi je ovo ipak prvi put da mi se ovako nešto desilo a godinama već igram na ovom serveru.
Sa poštovanjem,
Dimitrije
Pozdrav,
U dogovoru sa moderatorom TechnoGamerHD je odlučeno da UnMAC nije moguće dobiti sada, već za mesec dana od datuma tvog MAC Bana razgovorom na našem TS3 serveru.
Temu zaključavam.