Zahtev za unban - Aca_MC

Nick u igri:Aca_MC
Server:SkyBlock
Razlog bana:Bagovanje
Trajanje bana:Perm
IP ban:Ne
Vaša IP adresa: (samo ako je ovo iznad Da → IP Adresa )
Admin koji vas je banovao:Profesional_PvP
Vreme bana:2018-02-09 13:51:13
Zašto mislite da treba da dobijete unban:Mislim da je razlog bana pogresan ja nisam bagovao nista ja sam trolovao igrace a ne kucanje nicega u netherportalu nije bag to je takav dizajn minecrafta tako da mislim da treba da dobijem ban al ne perm a i ostali koji su bagovali ili iskoriscavali bagove dobili su manje banove ako dobijem unban necu vise bagovati.Znam da sam pogresio i ne ucekujem da ne prodjem nekaznjen nego molim da se ban smanji.

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/12796/Screenshot_4.png

U redu je da ti trollas nekog 1 2 minuta al 15 min da nekog ne pustas dok ti nadlezni ne zapreti , ne moze … :slight_smile:

Oni su unbanovani jer im istekla kazna I ja sam bio

Sent from my Lenovo A3500-FL using Tapatalk

pa njima je temp ban a meni perm

[quote=“leksaforum” post=156454]pa njima je temp ban a meni perm[/quote]Bagovali smo tako sto smo se perlali na krovu od mape a ti ako si perm onda si nesta tesko napravio

Sent from my Lenovo A3500-FL using Tapatalk

Pazi ovako sada Aca_MC ja sam znao da imas trap nema vz ostavio sam ajteme svoje i dosao do tebe pogledao sam gde si me spavno nisam mogao ukljuciti chat. pa je sreca bio ProfesionalPvP na Ts i njega sam pitao da brzo dodje lik nece da me pusti da izadjem napolje molio sam ga po mom misljenju ja ti nebi dao unban posto nisi samo mene stavljao u taj portal sigurno je bilo oko 5 6 igraca u njemu koji smo izlazili na hub i cekali da se smilujes da nas pustis mislim sta sam ti ucinio lose da tako postupis prema meni po mom misljenju nema unbana a moderatori neka odluce :slight_smile:

Svi ponekad prekrsimo pravila evo i ti i svi gore ste prekrsili pravilo Ne odgovaraj na temu pre moderatora

0k

Kazna ti je smanjena na 5 dana, sledeceg puta pazi. LOCK

Ma ajde ko kada bi neko dobio MacBan i za 2 dana da ga unMca :slight_smile:

Bas si dobro lockao