Za sve one koji ne vole 1.11

Ako vam se već igra 1.8. zar nisi rekao da imate druge servere. Zašto onda kružite oko foruma.
Al moja poenta nole sta sam napisao jeste i kad nije bilo laga niko se ne pvp-a.Nakon anticheata ko se pvp? Niko!
Jednostavno tu je i statistika sama ko sve igra bez haka, čast izuzetcima.

P.S. Kako se ja “izvlacim” na istinu samo me to zanima :slight_smile:

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Criperko nas 10 koje ja znm su otisli zbog kaktus farme jer je bila snizena *xD
Nas nrkoliko jer je lagovalo…xD
Criperko ko ce se pvp kad juga ode njih 10 i ne sme niko doci jer nijedna fakcija nema da su u jednom trenutku 6 online xD
E sad arene i zamke su jos otisli …jer je oko njih lagovalo ko ludo xD
Iako pre 4 sezone idto bile arene ali nije lagovalo…

Uvijek se izvlačim na isti način?
“Izvlacim” ja se ne izvlacim nego ti govorim istinu, ali posto smo mi najgori “izvalcimo” se.

Kaktus predlog igraca, mogu naci pa uslikat :slight_smile:
Za lag toga Ima, i ne pravimo se ludi da ga nema.
Uglavnom prvo skontajte poentu sta sam pisao gore u prvom postu. Nisam favorizovao 1.9-1.11 verzije ili 1.8. nego sam realno rekao kako je.

[quote=“CREEPER1BLOW” post=87744]Ako vam se već igra 1.8. zar nisi rekao da imate druge servere. Zašto onda kružite oko foruma.
Al moja poenta nole sta sam napisao jeste i kad nije bilo laga niko se ne pvp-a.Nakon anticheata ko se pvp? Niko!
Jednostavno tu je i statistika sama ko sve igra bez haka, čast izuzetcima.

Zar ti nisu tu [kao mod] da govoris suprotno.Ludji je onaj koji ti dao moda al; jbg.Igrao si na njihov serveru dugo i snimao si ,uhmm pa da ti daju.Makar si iskren za razliku od drugih moderatora.Serb je bio jedan od uspesnih servera na kojem je vredelo igrati ali ocigledno ti to ne vidis.Ja sam sve pisao zbog toga sto vidim da server propadai da mi je zao zbog toga jer sam proveo dobre godine na vasem serveru.Ali kada kazes nesto odba banana,dokle vise.Pa nista,posto vidim da mod tera igrace da odem?Toliko sam se opradovao kada sam posle 4/5 meseci usao na skypvp i kada su me svi prepoznali i javili mi se,20 njih.Vidjao sam te i pre kriperko i znam kakav si.Necu vise oco da da duzim,ipak je ovo jbana igraca,zar ne?

samo quit like me

DjoleBalkanBoy aj da odjebeš i da se nosiš u pičku materinu (bmk banujte me) jer ne mogu da shvatim da ne kontate kakvo je stanje već samo tražite, a i kada vam se ne ispuni 1 stvar od 10000000 odma hejt… Nezasiti ste, bio sam u nekim trenutcima kada su moderatori i admini pričali o tome sa igračima i Vi nikako da skontate… Džaba vama da se govori… Jer VI nikad niste bili staff na nekom serveru (ja nisam na ovom serveru ali sam ranije i imao sam svoj ali se raspao), tako da nikada niste okusili takav stres.
Poyyy.

Realno pvp moze da se vrati i uvek ce postojati mogucnost da se vrati,na milion servera moze da se udje i sa 1.8 i sa 1.10 verzijom ALI SHVATITE DA ONI IMAJU PLACENE DEVELOPERE! Oni dobijaju po 200-300 evra od vlasnika servera mesecno, a odakle tolike pare Manicu i Batici da daju da se uradi to? Pitate se kako imaju ostali vlasnici? Oni zive u Americi gde je prosecna plata po 700-800 e a ne 200e kao na Balkanu… Tamo ljudi imaju para da kupuju rankove,na svakom serveru cena rankova iznosi od 15e pa do 70-80e,zamislite da date vi ovde 80e za rank, to bi skupljali 5 meseci a kod njih svaki drugi ima taj rank…
Shvatite da ne mozete da poredite te servere sa ovim ovde. Americki serveri imaju zaradu po 1k evra a nasi 20 puta manju(ne znam koliko zaradjuje Serb,niti me interesuje,dao sam primer). Toliko od mene. Nisam se mesao u ovu temu ali treba nekad da se nesto objasni…

UnLLAnE upravu si,preterao sam.Izvini kriperko <3.Zaboravio sam u kojoj zemlji zivimo,sta ces,desava se.Kriperko da si rekao ovako kako je UnLLAnE razumeo bih i nista od ovoga ne bi nastalo.Nije bio nikakv hejt nego dojadili su mi lagovi.Oprostite jos jednom.Ljudi smo,svi gresimo :oops: .A ti Jovane izvredja me svecki,nije bilo potrebe za tim al’ 'ebiga.

Hehehehe ipak moze na lep nacin :slight_smile:

Jos se svadjate oko verzije? Sta je sa vama? Kako ne kapirate neke stvari? Pricalo se sto server ne moze na 1.8 1000 puta, razmislite malo jbt, necu da psujem iako bi napisao preko 1000 psovki do sada, nmg da verujem da samo cepate svoju pricu i sta god neko drugi kaze boli vas k, toliko ste tvrdoglavi keve mi. Kapirate da server ne moze da se vrati na 1.8 i dato vam je 1000 razloga zasto. “Ne znas cari 1.8”, pronadji cari u 1.11. Ne kazem da je bolji pvp i ne mogu da kazem to jer nije ali je zabavan i moramo naci dobro u njemu jer od patetisanja ne mozete nista. “Briga vas sta igraci misle”, briga vas bre sta je u mogucnostima nasim a sta nije. Mislite da moze samo da se kaze uradi to i to o da to mora da se uradi jer se slaze vas 50. Trazili ste na 1.8 prosirenje pvpa i uklanjane zamki, to smo uradili, sta ste vi uradili, otisli na divljinu napravili arene i nikad /warp pvp posetili niste, samo da vas napomenem vas 54 je odgovorilo sa “Slazem se”. O cemu se prica? 1.8 pvp ste imali tada nikada u pvp niste isli, niste se odvajali od arena, koja je razlika onda??

Ajd dobro može i tako ahhah
Jednostavno limitirani smo.

Kriperu daj slike za kaktus farme zamolicu te.

Creeper pvp nije bio na 1.8 koga lazes ti? Stalno sam bio pvp bilo.je.pvp a a to sto ti lazes to je druga stvar

Dobro lažem <3
Uvijek mi svi lazemo :slight_smile:

C1B planiras li se vratiti na YT ?

Citaju se citati na instagramu ko i obicno…

Nzm bro… ja sam čak i prestao igrati zbog 1.11 ._.

Megase (ako si to ti xD) ne secas se pvp 1.8 prve verzije ? Kada si imao 500 bana u ku 1 globala…?i gde ti je hss pomagao da igras sa banovanom ip adresom???
Kada ste svi imali hak 90/120 i gd eje u pvp svaki dan po 40 njih u bilo kojem trenutnku… i gde ste bezali u arene ?..

Zazabam pvp ima svake sezone bio sa cheat ili ne a to sto modovi izmisljaju nesto samo da bi napisali nesto …