Svi dropovi kao dokaz na kitpvpu posto je lik trazio , kao i kad sam ga ezo sa kit begginerom on bio full dmd!
Ima vise od ove 3 slike , nmg da trazim mrzi me , imam dosta slika…
Svi dropovi kao dokaz na kitpvpu posto je lik trazio , kao i kad sam ga ezo sa kit begginerom on bio full dmd!
Ima vise od ove 3 slike , nmg da trazim mrzi me , imam dosta slika…
Ladno si stavio slike od juce…A jedna ima od pre 10d, oke
Ma bravo kad tek udjem los sam moram se zagrejm a ti no lifas zato cuti nepravi ovakve teme imam i ja slike kako tebe ezam w1v1 dmd
Pglu si , lik mi trazio slike , nisam ja kriv sto popio L pre 2 dana ili pre 10…
Pglu si , lik mi trazio slike , nisam ja kriv sto popio L pre 2 dana ili pre 10…[/quote]Pglu I ti I babati
Sent from my T1 Plus using Tapatalk
serb kraft plejeri
Retard… nikada mi nece biti jasne ove teme i ovo kurcenje
Mariku kill sam te 2 puta sa begginerom. Los si bato ;).
BTW ti si bio fulldmd
Ne nisam ja los nego tebi kliker dobar sam si i priznao da ga imas bato
A i nemoj se lazemo znas i ti i ja dobro da svaki deseti igrac na serbu ima kliker
A ja kad sam sa begginer kitom isao na lordaxe koji je imao ench god apple, ja dok sam ga jurio dolazila 2 lika sa sniperkitom i jurili me i bili a ja sa lovac kitom bijem i bezim dok pijem pot za neustrasljivost, nisam uspeo da pobegnem, ali ona 3 elixir kita su pobegli
Ja lagano resio 4v1 4 dmd lika. Wasdas, raca, stevdzeks i onog klikerasa lavu i ova trojica su imali kliker da bi bilo posteno. Resio sam ih na keca.