Za (Manic, Baticu) By G1lekotlaja

E ovako… Imam pitanje za Baticu i za Manica. Server vam je pod konstantnim lagom vec 30 dana, ako ne i vise. Zelim da pitam kada ce “admini” servera uci na server i potruditi se da taj lag prestane, kao sto se ovoliko igraca potrudilo da ode do banke i da uplati pare na vase racune.
Bio bih vam jako zadovoljan kada bi dobio odgovor na to pitanje.

Srdacan Pozdrav.

Moze i neki MOD da se ukljuci. Bio bih voljan cuti vas odgovor na ovo.

Pozdrav,

Morao bi da definišeš koji podserver laguje, pošto naša mreža generalno radi sasvim solidno i zadovoljavajuće. Nismo primetili da se igrači kompletno sa cele mreže žale. Imamo određene probleme nakon što server radi duže od 18 sati kod SkyWars-a i BuildBattle-a. Ostale podservere trenutno barem poslednjih 3-5 dana smo uspeli da sredimo i svedemo na minimalan lag sa ovim trenutnim brojevima igrača!

Sa druge strane, ne vidim kakve veze imaju uplate i igrači koji idu do banaka sa lagovanjem na serveru. Jedino ako tu ti vidiš neku vezu i tebi nešto smeta, ili pojasni…

Da baš toliko laguje verujem da bi forum i druga mesta gde primamo primedbe i poruke bili prepunjeni, međutim to slučaj nije.

Mozes uci na Factions i uveriti se. Kao sto rekoh vec 30 dana je isto. 30 dana se popravi lag na 2sata i opet krene. Trenutno su skinuli health bar kako ne bi lagovalo. Ali od sinocnog turnira Factions toliko zakucava da je prosto nemoguce pvpati se ili bilo sta drugo.

Slazem se , server (factions) previse laguje ne znam zasto mozda zbog prevelikog broja igraca ja kad hocu da naprimer jedem goldenku nece da se pojede nego moras da cekas 20 sec… Vec 3-5 Dana laguje server i izbacen je cr claim ne znam iz kog razloga mozda su bagovali nesto… Uopsteno puno problema sa factionsom

od juce nakon turnira factions laguje

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Ja hvala Bogu ne osjetim nikakve lagove na serveru.

Hvala na informaciji! Samo vas molimo da u startu budete precizniji, jer se svaki dan rade dodatne optimizacije i radi se zasebno na svakom serveru. Testiranje nam je jako bitno, jer ne postoji opcija u kojoj mi možemo da opteretimo server i na isti način na koji i vi (igrači). Za sada smo uspeli da osiguramo da turniri na Factionsu prođu bez ikakvih lagova, a trudimo se da to rešimo za stalno, par plugina koje koristite redovno u ovom trenutku stvaraju dosta lagova za koje se konsultujemo sa developerima kako se mogu rešiti i optimizovati. Javljamo šta se dešava, a vi svakako pratite dešavanja pa ako primetite još nešto dodajte ovde, tema ostaje otvorena još neko vreme.

Niste primetili da se igraci zale? Server vec par nedelja laguje, retko kad mozes igrati lepo. Da budem iskren, u poslednje vreme laguje manje, ali opet na practicu zna da ne ucita i par kritova, da se gappla pojede sama, desi se da kada ima dosta igraca hitove ucita kasno. Na factionsu, svaki turnir je lagovao, od ona 2 2v2 turnira do ovog 1v1 juce… Hitove takodje ne priznaje, food jede mnogo duze , a pritom nekad i ne pojede, jede se i odjednom stane(tako se meni desilo).

iskreno puca mi k za ostale podservere, samo popravite lag na Factions sto pre kako bi se igraci zadrzali i da bude vise raidovanja/pvp-a itd…

Martin zapuhao sa ušima zato laguje

taj martin ti jebo hanu hehe <3

Pozdrav, da budem odmah precizan laguje samo factions i practice pvp po mom misljenju na practice pvp kasne hitovi tj kad udarim lika ne cnockam ga od sebe te me on udari tu jos par puta pre nego sto se kncoka.Dakle factions to mozete videti cak i vi kada udjete na factions pod server prebukiran je te laga cak i trava na spawnu kad se srusi a kamo li pvp laga od trenutka eventa koji se desio pre par dana hvala. Srdacan pozdrav !

Baka prasee

vi samo kopirate kako radimo

Danas je u potpunosti sa factionsa izbačen ah i više ne laguje server.

Auction house je privremeno ugašen i bit će vraćen kada se svi problemi oko njega riješe!