Za admina

Admine.Mene banovali zato sto sam ukucao.Neku izmisljenu adresu.E i ja nisam lazov.Mislio sam da ima neki dobar server.Sada sam svakako napravio moj server.Mislio sam da je ovaj dobar.Ali Admini su jako losi.Svi ste vi isti.Los server.Sada cu da vas kudim.Banujte me.Pa sta svakako ima boljih Foruma.

Ne znam zasto si banovan ali si sigurno banovan zbog reklamiranja. Umesto sto se tako ponasas jednostavno treba da dodjes i da zatrazis unban u unban sekciji i da ga dobijes a ne da tako pricas. Drugo Admini ne postoji postoje moderatori i oni nisu cesto na serveru. Nikoga ne diraju samo odrzavaju server. A trece ja i Batica kad uddjemo na server obiceno nesto parvimo i nikog ne diramo. Mislim da je to to.

Izvini nije mi bio dan.Necu vise postavljati takve reklame.Ako me unbanujete.Docu na server.Jedino ja sada moram da se brinem o mojem.Zove se Minecraftkings.Ako hocete ip posaljite mi pm.Ovako nedajem.

Opet reklama serbiantroll.Sada valjda shvatas za sta si banovan i zbog cega,a reklamiranje je glup nacin punjenja igraca na drugi server.

To nije reklama.Samo sam stavio ime mog servera.Da se zna.Ako me hocete unban to je jako lepo od vas.Ako necete nema veze.

Ja sam protiv toga da dobijes unban…

Ma dete bre, koga bre ti lažeš ovde! Ukucao si na serveru tvoj IP i plugin te je banovan, nemoj da me zasmejavaš bre više. Lažeš da si kucao izmišljenu adresu a? A to što si napisao:

eee uđite na moj server CENSORED
ček što neće, na ovaj ip CENSORED
ma šta je ovo upadajte CENSORED

Ajde bre idi kenjaj na drugom mestu! Nije te plugin banovao nego Manić lično!

manic manic :smiley: