xXGoldenPandaXx

Ovako,Da pocnem prvo.Zasto sam Dobio ban?? Ne razumem to?? i kao razlog “More Jebem li ti Majku”.To je Nekultura,ali nema veze.Trazim Unban,Zasto? Zato sto sam Bez Ikakvog Razloga Dobio 2 puta Ban!! Molim Vlasnike Serb-Craft Servera da me Unban na nick xXGoldenPandaXx. Neka mi Navedu Razlog Zasto sam Dobio Ban,Pa da Razresimo Sto sam dobio.

Server je pukao danas i sigurno su se svi pitali zasto? Zato sto WandMan ima komande WorldEdit-a! Kada si ti iz nepoznatog razloga kuca komandu //cut, a ko zna koliko si blokova selektovao server je pukao pa cak zauzeo i pobagovao ram memoriju i pukao je i survival zbog jedne komande koju ti kucas, nije moglo da igra 200 igraca… Obavesten si vec jednom na koji nacin smes da koristis WorldEdit, i na koji nacin smes da koristis da ne bi ostetio nesto. Ovo je drugi put, vec je bilo opomena. Ti si kucao //cut komandu i ko zna sta si selektovao i server je naravno pukao zbog toga.

Ja Tu Komandu ni ne znam Sta je…I da jesam je Kucao JEDNOM! Zbog toga su samo izbaceni igraci.Ali su mogli Igrati Odmah Posle toga.Nista se nije Desilo.I Juce kada Sam Igrao Isto Je Crash Rol3Play,a ja Nisam imao komandu //wand,naravno odmah posle Crash-ovanja Rol3Play-a,i Survival se Crash-ovo.To nisam ja Uradio Zato sto Nisam imao Komandu…Dogadjaj Crash-ovanja Rol3Play-a i Survival-a Dogodio se Sinoc oko 21-22h.Meni je WandMan/Profil Oduzet Jos Juce u 19:46:35.I ovo je Meni Prvi Put da sam To Kucao,Mozda si me Pomesao sa Ostalim WandMan-ima,Meni nije Bilo Opomena ni Nisam Nikada Nista Ostetio Na Serveru, CAK! , Kada Je Poslednji WandMan Dobio ban Zbog Rusenja Loler Shop-a i SC Hotel-a,Ja sam Popravljao Sve sto sam bio u Mogucnosti da Popravim,kao sto su Nestali Zidovi,Prozori,Podovi,Plafoni,itd.I Mogu da Dokazem da Juce,Uopste Skoro Nisam Bio na Rol3Play,Bio sam na HUB-u sa Jos sigurno 10 ili 15 igraca Koji Mogu da Potvrde da sam bio tamo.

Poštovani xXGoldenPandaXx,

Zbog vaše neopreznosti i pokušaja da zloupotrebite komande koje ste dobili kupovinom naših usluga ostali ste bez istih. Nemamo nameru da se raspravljamo i da pokušavamo da situaciju u kojoj ste 2 puta oborili RolePlay server predstavimo kao dobro delo pomagajući drugima. Za prvi ban nam se niste javili, već ste pokušali da drugi put načinite štetu našem serveru. Takve radnje nećemo tolerisati bez obzira na to koliki ste vi novac dali za takve usluge, jer to nije po politici ove zajednice. Kupovinom usluga obavezali ste se na to da ćete poštovati pravila servera i time ovaj unban zahtev, iako nije ni trebao da bude pregledan zbog forme u kojoj se nalazi, neće biti uvažen. Ukoliko se interesujete koje ste vi to pravilo prekršili, pogledajte još jednom naša pravila i bacite pogled na pravilo po rednim brojem 30.

Aman Covece,Kazem ti Ja! NISAM DRUGI PUT NI JEDNOM KUCAO BILO KOJU KOMANDU OSIM /gm 1. a Kada Sam kucao //cut Samo je izbacilo Igrace i Odmah Su mogli Igrati, Pritom Nikakva Steta Nije Nacinjena…Drugi Put to Nisam Bio ja, Zato sto sam u Vreme od 20-23h bio na HUB-u za Drugovima[a ako mi Ne verujes Pogledaj Provedeno Vreme Moje na HUB-u i Stalno sam na Njemu] a Rol3Play Server se Crash-ovo oko 21-22h, medjutim ja sam na xXGoldenPandaXx Dobio Ban u 19 Sati i 46 Minuta, Tako da nije Nikako Moguce da sam Ja Ista uradio… Pogledaj na Konzolu ili Sta vec kad se Crash-ovo Rol3Play i Survival i Pogledaj Vreme Mog Bana…a i Kako sam ja Mogao da ZlouPotrebim Nesto sto Nisam ni znao Sta radi?!Nisam 2 puta Oborio,tj. Nisam nikad, Zato sto Ja kada sam Ukucao //cut ili ne znam sta vec Bilo je Nesto Drugo ne Secam se,Igraci su Bili u Mogucnosti da Odmah Nakon Toga Udju i Nastave Igru,Znaci Rol3Play nije Bio Offline ni 1 Minut nakon Toga Sto sam Uradio,Nisam naneo Stetu Serveru i da Procitao sam Bukvalno sva Pravila Kada sam Kupio WandMan-a.Mislim da Bih Trebao Dobiti UnBan Bas Zbog Toga sto Nisam Prekrsio Ni jedno Pravilo Koje je Navedeno na Listi.

Kao prvo nemoj da lažeš.
Kao drugo server prvi put nije radio 4 sata, a drugi put nije radio 2 sata.
Kao treće vreme bana nema veze sa tim da li je server tada bio upaljen, jer mi kada smo primetili da server ne radi tada si i banovan. Kao četvrto sve piše u log-u, ti si zadnji kucao komandu //cut i server je puko.
Kao peto neću više da čitam tvoje poruke ako svaku drugu reč počneš veliklim slovom.
Kao šesto tvoj nalog je samo tvoj i ne zanima me ko ga drugi koristi jer si ti odgovoran za isti.
Kao sedmo načinio si štetu mnogim igračima na serveru, a samim tim i štetu serveru jer nije radio određeno vreme.
Kao osmo nemam o čemu više da pričamo jer ne samo da si prekršio pravila već i pokušavaš da nas ubediš u suprotno.

Log1:
[11:08:48] [Server thread/INFO]: xXGoldenPandaXx issued server command: //removenear grass, 150000
[11:08:48] [Server thread/INFO]: WorldEdit: xXGoldenPandaXx (in “roleplay”): /removenear grass, 150000 - Position: (254.0, 65.0, -2671.0)
[11:09:57] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: The server has stopped responding!

Log2:
[18:53:18] [Server thread/INFO]: xXGoldenPandaXx issued server command: //cut
[18:53:18] [Server thread/INFO]: WorldEdit: xXGoldenPandaXx (in “roleplay”): /cut - Region: (-1784.0, 64.0, 34.0) - (-72.0, 247.0, 2608.0)
[18:54:31] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: The server has stopped responding!