Xenons i Aleksa333

Sve imate u pluginu, imate CEO source code na pregledu, mislim da ukoliko ste rekli da je lako popraviti to, nadjite sve i fixajte.
Evo ovo je tema nova gde mozete da se dopisujete i javno ovde fixate bug, kada resite sve, dole postavite i ja cu pogledati i dodacemo taj dodatak u pluginu SERB-a.

Molim druge da se ne oglasavaju, jer neki likovi ovde znaju da budu previse dosadni i naporni, a u suprotnom ne ZANIMLJIVI, tako da ukolko nastave moracu da primenim metodu MAC ban, ukoliko mi ne verujete nastavite slobodno :slight_smile:
Takodje, svako moze da se ukljuci u diskusiju, za neke likove ne vazi ovo gore, mozete slobodno komentarisati i duskutovati ovde.

Ma jasno je kao dan kako se popravlja, nego gledam citav source i nikako nisam nasao patch koj mi je potreban. Nasao sam sve patchove za portale a ni u jedan nije smesten MultiInv ako se to tako zove. Samo mi je potreban taj patch i za 15 min saljem code

Link?

Ne postoji nikakav patch, malo jasnije pricajte, nema veze, iskodirajte samo da kada se zavrsi arena da ga baci u gm 1.

Za sta?

Mislis 2?

Pa logicki je da se prebaci u gamemode 2 i da se da automacki fly,kada bi se dodao gamemode 1 mogli bi da ruse blokove kako ja znam.

Pa da…

Majmkraft

Sent from my Lenovo A3500-FL using Tapatalk

Resio sam problem ahaha

player.setGamemode(1)

Trenutno nisam kod kuce, cim se vratim imam ideju za ovo.

Ne taj gore kod pogresio sam ahaha
player.setGameMode(GameMode.CREATIVE);

player.setGameMode(2)(GameMode.[GameMode2])

Moze ovako?

Ne

Sent from my Lenovo A3500-FL using Tapatalk

Ti sto mesas kod sa mojim nisam ti ja kriv.
Ja sam resio problem :stuck_out_tongue:

Lol prvo si netacno napisao… Ovako moze takodje?

No koj bi stavio drugo?