E ovako Wasdase…
Pošto me ignorišes na serveru i ovako…
Zašto nisi ignorisao pesa,GTA i mene prošle sezone na sb? Znaš dobro šta se desilo ZBOG tebe.
Izvoli lepo objasni igračima šta se desilo pošto nisam mogao nista videti zbog VELIKOG laga.
Poz (No homo)
Bio si mi nekad jedan od boljih modova… dok nisi počeo da me ignorišeš zbog toga što se desilo.
Wasdas je jedan veoma cudan moderator. Imao je veci dosije u serb craft sistemu nego najjveci robijasi na svetu. On je postao mod jer zna komande. Jednom prilikom me je u vanishu udarao i gurao na igraca Tolokoso ali bezuspesno. Slikao sam to i hteo sam da ga prijavim, ali slika je prosto negde isparila…
Cek to se desilo u decembru 2016, i vratio sam ti iteme jer sam imao samo iron, ali su bili najbolji koji su se mogli nabaviti, ne znam o cemu je rec A to za tolokosa wtf?
“Malo” gori ahahahahahaha, zato i veoma dobro znam sto se igraci ponasaju onako kako se ponasaju cak i neki najgori jer sam ja bio jedan njih xD Pa tek kasnije skapirao koliko su neke stvari drugacije hahaha A i sto kaze N0LE uozbiljio jer sam tada pocinjao igrati mc, bio agresivan i sta sve ne, znaju oni koji su igrali tada SB koliki sam nolifer bio… Da je tada ontime postojao… Nisam te ignorisao nego jednostavno nisam ulazio na server i da jesam to je bilo na kratko jer se kod nas u CG polugodje savrsava 31. decembra a tad je bio negde dvadeseti, pa mozes i sam skapirati sta sam radio…
Brt Was nije od onih koji vide nesto pa nece da odgovore on lepo ima ignore listu da nebi dzaba gledao…
Secam se one sezone 250+ igraca na ignore.
Pa me likovi msg s porukom reci wasu da me unignore ja mu kazem on meni "ti ces biti sledeci na ignore listi "xD.
Kako kaze kod nas u CG tromesece traje 2 meseca a oni dadnu sve kontrolne i pismene zadnjih 10 dana .
Pa nastavnici koji su bili nevini izgube nevinost je*ajuci decu u mozak zadnja 2 dana.
[quote=“NOLE” post=88578]Brt Was nije od onih koji vide nesto pa nece da odgovore on lepo ima ignore listu da nebi dzaba gledao…
Secam se one sezone 250+ igraca na ignore.
Pa me likovi msg s porukom reci wasu da me unignore ja mu kazem on meni "ti ces biti sledeci na ignore listi "xD.
Kako kaze kod nas u CG tromesece traje 2 meseca a oni dadnu sve kontrolne i pismene zadnjih 10 dana .
Pa nastavnici koji su bili nevini izgube nevinost je*ajuci decu u mozak zadnja 2 dana.[/quote]
Kad se wasdas bunio postao je mod xD
Kad se nole bunio postao je nista xD
[quote=“pika_boss” post=88465]E ovako Wasdase…
Pošto me ignorišes na serveru i ovako…
Zašto nisi ignorisao pesa,GTA i mene prošle sezone na sb? Znaš dobro šta se desilo ZBOG tebe.
Izvoli lepo objasni igračima šta se desilo pošto nisam mogao nista videti zbog VELIKOG laga.
Poz (No homo)
Bio si mi nekad jedan od boljih modova… dok nisi počeo da me ignorišeš zbog toga što se desilo.
Pomoć:U pitanju su kreveti i blokovi.[/quote]
SUPER nisam jedini koga moderatori izbegavaju svi kada ness pitam
N0LE Logicno da cemo videti jer to ne izlazi kao normalna poruka odma ti paznju privuce HAHAHHAHAHAHAHAH, Ja sam postao mod u Avgustu 2016, bunio sam se negde do pocetka 2016 jer sam kasnije razmislio o nekim stvarima i skapirao ih i skontao koliko je glupo bilo sve sto sam pre radio xD N0LE Tacno se secam, ne znam koliki mi je chat wight u opcije bio ali sam imao 17 redova na listi hahaha xD
[quote=“NOLE” post=88572]Wasdas nije postao mod jer zna komande nego jer se uozbiljio .
Inace on je bio nesto kao ja dok nije postao mod.
Ok malo gori.[/quote]
Nebih rekao da se promenio