Predlazem da se skrati warzona na warp pvp. Jer su pre zamke drzale pvp. Nije bilo samo koth i ako 3puta dnevno neko uleti u pvprupu. Vecina ljudi ne zeli da ode u pvp rupu jer ce doci 10 igraca iz jedne fakcije i odrati mu kozu. Iskreno pre je bilo zanimljivo zezati se sa zamkama(pre nego sto su u trap poceli da stavljaju kotlove). Onako bilo je zanimljvo da se nekima uleti u zamku ceguje se… perla se… Secam se kada je Reborn ulazio jugi u trap i oni nama. To je bilo bas zabavno doba. Ovo ulete na mene naprimer 4-5 likova i izlome me. Znaci da rezimiramo. Skratiti warp pvp war zonu da bi trapovi drzali pvp(posteniji pvp…) ili napraviti neku arenicu naprimer u kojoj mogu da udju maksimalno 2 lika i da idu 1v1 do smrti i da niko drugi da ne moze da uleti. Onaj igrac kada pobedi daje mu se 20sec vremena da pokupi loot i automatski ga vraca na spawn. Iskreno mislim da je bolje da se omoguce trapovi i da se zabrane kotlovi. Da ne mogu da se postave jer i onako nemaju nikakvu korist. Tako da ce moci da se pobegne iz trapa ako imas pameti ili ekipu. Pvp ce biti posteniji.
slazem se za to da se smanji warzona
Fala onoj stvari da se mi u necemu slazemo
Kamberu, gospode nas koji se obracas tek kada prodje 2 dana od pocetka teme ODGOVORI NAM. Nije da hejtujem al ozb.
[quote=“OgishaTornado” post=156385]Kamberu, gospode nas koji se obracas tek kada prodje 2 dana od pocetka teme ODGOVORI NAM. Nije da hejtujem al ozb.[/quote]ahhahaahha
Dap xD
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Da
Sent from my T1 Plus using Tapatalk
Pa i ja nekada spavam lol
Za ovu sezonu warzona je ovako, trapovi su još uvijek aktivni na warp divljini i warp pvp čak.
Preko drugog ACC kad sam ganjao lika po divljini otišao je do svog drop trapa i pokušao da me trapa
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk