Ova tema je vrlo vazna za ovaj server. Trenutno se oko 50% vasih igraca zali na vas, kako vam server propada
itd… Donekle se slazem sa njima ali mislim da ovaj server ima nade i da se sve ovo moze popraviti. Sve je vise i vise hackera. Jedan lik po imenu kechba19 je otkrio kako da probije anticheat ili ga je samo izmenio za sebe i promenio da moze da koristi cheatove. On mora da se razume u programiranje ako je to u pitanju. Posle njega pojavila su se jos 2 lika. Ne secam se njihovih imena. Admini molim vas ako vidite tako neke likove koji koriste sve zive hackove, MAC ili IP banujte ih da se vise ne vracaju. Server propada zbog console takodje jer sam do sad 2 puta banovan za clicker a samo sam jitterclickovao. Ne razumem u cemu je poentra 1.8 pvpa ako nema jittera… Ja i igrac po imenu Effects smo banovani na 3 dana zbog toga… Imam predlog da se napravi SS sekcija jer svakodnevno ljudi dobijaju falsebanove. Ovo predlazem po 3 put. Ako se sve proveri i ukapira da igrac nema clicker, onda sledi cps test u kojem igrac dokazuje da nije koristio clicker i da ga nije izbrisao. To nije toliko tesko i moze se uposliti 3-5 ljudi da to rese. Ti ljudi bi morali znati na koliko cps console banuje i da zna sve o vasem programu za banovanje za clicker. Ovo sam morao da vam kazem jer sam donator i svoje pare zelim da ulozim kvalitetno. Ovde igram od 1.6 verzije i mozda mi je prva sezona bila i omiljena. Mozda ce se neko secati ove reci… HORDA.
Pisite i vasa misljenja u odgovorima i molicu nekoga iz staffa da mi odgovori na navedena pitanja. To je to od mene i poy!!!
Sta ih ak mac banuju kad roknu vpn i to je to lol…
Ja samo mislim da bi trebalo prosiriti Staff Team povodom ovakvih slucajeva.
Inace nikada nisam mislio da ce neko uspeti da probije AC. To je veliki problem realno jer moraju prvo da nadju koji cheat koriste ti likovi pa da ga srede u novom Updateu. Ali ako su uspeli da ga probiju nista nece promoci SCTimu dok ne saznaju nacin na koji je AC probijen.
Sad sam bio na srw pola njih ima cheat na skypvp.
Captine upravo to. Vracamo se pre 2,3 godine kad nije bio ac i na skypvp svi lete.Ali nema vise Vuzimira
s vpn menjas ip adresu, ne mac adresu
“propada”
server je propo od kad je 1.9 :#
Na vreme sam prestao da igram inace bi mi komp bio unisten od udaranja jbg ja igram od 1.7 i secam se 1.8 skypvp-a gde svaki igrac ima Hack pa cak sam i ja imao Hack ali jbg mislio sam kao i Captain da AC nikad nece biti probijen ali izgleda da je dosao neko ko zna da programira cak bolje i od mn :d
Putin poslo cit…
Nece sporazum sa srbijom xD
Inc ovo "akitvni modovi " ima sigurno 30 koji nolife samo sa factions i koji znaju samo biti aktivni 24/7 , i banovati ; ali oni ne traze takve nego kad zakaze plugin, kodiranje da su tu… …
Inc neko je morao kad td probiti AC ipak je custom made (delimicno)
Trenutno nikakve informacije ne smemo da vam odamo, mogu samo da vam kažem da radimo na tome.
Tu smo nadgledamo server dok se situacija ne smiri.
[quote=“Takachavv_EuGod” post=164876]“propada”
server je propo od kad je 1.9 :#[/quote]
A igrao na serveru od kad je “propao”
Riječi i dijela nebo zemlja