Vraćanje novih /c zadataka

Mislim da su stari zadaci preteski, a pogtovo za novije igrače koji nemaju toliko resursa da skupe to jest urade zadatak. Čak i “jačim” igračima treba dosta vremena da bi uradili najlakši zadatak, a da ne govorimo o težima koji su pak i nemogući. Mislim da novi zadaci koje ste dodali su bili fer i svi su mogli da napreduju uz njih!

1 Like

Zeka c je bilo nesto drugo , ali 2304 gold blokova da se skupi na skyblocku ili tako nesto a obicne stvari kao 10 obsidiana za portal i te osnovne stvari nema poradite na zadacima malo ovo sada sto je ocajno da nema gor.

Pozdrav.

Zadaci koji su ubačeni su idealno izbalansirani da ne budu preteški, a ni prelagani.
Imate 2 kategorije zadataka, limited i unlimited.
Unlimited zadatke možete uraditi koliko god puta želite, te da osvojite nagradu na kraju meseca za najviše urađenih zadataka.
Limited zadatke koristite za ređe iteme koji se teško ili nikako ne dobijaju, te na taj način možete posedovati item koji dobijete iz zadatka.
Uglavnom unlimited zadaci su napravljeni da dobijate blokove za gradnju, te da pokušate lakšim otporom doći do blokova za build, isto tako da lakše dobijete nagradu za najlepše ostrvo na kraju sezone.

Nije nam u cilju da zadaci budu lagani, te da ih odradite u prvih nekoliko dana sezone, pa da nemate šta raditi i da napustite skyblock podserver. Ako su ovo zadaci koji se nazivaju “Challenges” znači da morate prihvatiti izazov da ih rešite ma kako god teški bili.
Zadaci nisu obavezni da se urade. Svakog meseca zadaci se menjaju, stoga ako imate neki predlog za zadatak, možete napisati ovde, pa ćemo ubaciti vaš predlog i zameniti ga s jednim od trenutnih zadataka.

1 Like

Sto da ne nije lose ako se menja svaki mesec moze